Αρχική Αγροτικά προϊόντα Ιδρύεται Κέντρο Καινοτόμου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας στο Ηράκλειο

Ιδρύεται Κέντρο Καινοτόμου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας στο Ηράκλειο

Ιδρύεται Κέντρο Καινοτόμου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας στο Ηράκλειο

Στην ίδρυση «Κέντρου Καινοτόμου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας» στις Μοίρες Ηρακλείου προχωρεί το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στοχεύοντας στην ουσιαστική εκπαίδευση και κατάρτιση του Επιχειρηματία-Αγρότη, ενώ η παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα στο Πολύκεντρο των Μοιρών.

«Πρόκειται για ένα νέο, καινοτόμο παιδαγωγικό μοντέλο, το οποίο επικεντρώνεται στον παραγωγό, εξετάζει τις ανάγκες του και τον βοηθά ν’ αντιμετωπίζει καθημερινά, πρακτικά προβλήματα» επισημαίνει το ΚΕΚ.

Επίσης, τονίζει ότι το Κέντρο Καινοτόμου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας θα παρέχει συνεχή επιχειρηματική και επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να θεμελιωθεί μια βάση για κάθε επαγγελματία του πρωτογενή τομέα και να μπορέσει να μετατραπεί σε έναν σύγχρονο επιχειρηματία αυξάνοντας την κερδοφορία του. Εξάλλου όπως ανακοινώθηκε ο πρώτος κύκλος σπουδών του «Κέντρου Καινοτόμου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας» θα ξεκινήσει άμεσα και σ’ αυτόν θ’ έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν μόνο 20 αγρότες από την περιοχή της Μεσαράς, οι οποίοι ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στον τομέα της επιχειρηματικότητας και να εφαρμόσουν τις νέες γνώσεις στην καθημερινότητά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.