Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H Royal Caribbean θα ξεκινήσει δρομολόγια στην Κούβα

H Royal Caribbean θα ξεκινήσει δρομολόγια στην Κούβα

H Royal Caribbean θα ξεκινήσει δρομολόγια στην Κούβα

Οι λάτρεις της περιπέτειας μπορούν τώρα να επισκεπτούν την Αβάνα με το Empress of the Seas από το Μαϊάμι ή την Τάμπα.

Η Royal Caribbean International δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες της να γνωρίσουν τη μουσική σάλσα, τα μοχίτο και τις ιστορικές γειτονιές της Αβάνας. Το πρόσφατα ανακαινισμένο Empress of the Seas γράφει ιστορία με το πρώτο του ταξίδι στην Κούβα διάρκειας 5 νυχτών το οποίο θα αναχωρήσει από το Μαϊάμι στις 19 Απριλίου 2017. Η επόμενη αναχώρηση θα είναι από την Τάμπα προσφέροντας δύο δρομολόγια προς την Αβάνα στις 30 Απριλίου (7 νύχτες) και στις 20 Μαΐου (5 νύχτες).Τα δρομολόγια αυτά του Empress of the Seas είναι τώρα διαθέσιμα προς πώληση.

Το Empress of the Seas θα έχει λιμάνι αναχώρησης την Τάμπα για τα θερινά δρομολόγια του 2017- το πρώτο θερινό πρόγραμμα δρομολογίων της εταιρίας από αυτόν τον προορισμό – προσφέροντας μια σειρά δρομολογίων 4 ή 5 νυχτών που θα συμπεριλαμβάνουν προορισμούς στην Κούβα. Το μεγαλύτερο πλοίο προς Κούβα από τις ΗΠΑ, το Empress of the Seas δίνει στους επιβάτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα διαχρονικά αξιοθέατα, τους ήχους και τον πολιτισμό της χώρας αυτής. Λεπτομέρειες για τα θερινά δρομολόγια θα ανακοινωθούν αργότερα.

“Η Royal Caribbean International είναι η πιο συναρπαστική εταιρία κρουαζιέρας στον κόσμο, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δώσουμε την ευκαιρία σε όσους αναζητούν τον πολιτισμό να γνωρίσουν την Κούβα. Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη εταιρία να βοηθήσει τους λάτρεις της περιπέτειας να εξερευνήσουν τον πλούσιο σε πολιτισμό και ιστορία αυτόν τόπο, καθώς είμαστε οι αδιαμφισβήτητοι πρωτοπόροι στην κρουαζιέρα”, δήλωσε ο Michael Bayley , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Royal Caribbean International.

Οι επιβάτες του Empress of the Seas που επισκέπτονται την Κούβα μπορούν να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να μυήσουν τους επισκέπτες στη φυσική ομορφιά της Κούβας, την αρχιτεκτονική, την τοπική κουζίνα, τη μουσική και την τέχνη της. Όλες οι κρουαζιέρες θα ακολουθούν τους ισχύοντες κανονισμούς που αφορούν τις μετακινήσεις ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Κούβα. 

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στην Κούβα, οι επισκέπτες θα εξερευνήσουν την Παλιά Αβάνα – ένα Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – κάποιες από τις πιο φημισμένες πλατείες της πόλης, ιστορικές γειτονιές, την τοπική αγορά με χειροποίητα είδη, το μουσείο για ρούμι όπως και την κατοικία του E. Hemingway και τα αγαπημένα του στέκια. Τοπικοί ειδήμονες θα βοηθήσουν τους επισκέπτες να εντρυφήσουν στην ιστορία, τον πολιτισμό και να γνωρίσουν τους ανθρώπους της Κούβας. Οι συναντήσεις αυτές θα τους δώσουν τη μοναδική ευκαιρία να καταλάβουν γιατί η χώρα αυτή αποτελεί το διαμάντι της Καραϊβικής.

Οι αυθεντικές αυτές εμπειρίες δε σταματούν στην ξηρά. Η όλο ζωντάνια αυτή κουλτούρα θα επεκταθεί και στο κρουαζιερόπλοιο, από τα cortaditos και τα cafe con leche στο Royal Cafe και τη μουσική σάλσα, οι επισκέπτες θα έχουν μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων σχεδιασμένες να φέρουν πάνω στο Empress of the Seas το πνεύμα του νησιού για όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Το ανακαινισμένο αυτό κρουαζιερόπλοιο θα φέρει κοντά την ιδιαίτερη αισθητική της Κούβας με τις μοναδικές ανέσεις, όπως ο εντυπωσιακός τοίχος αναρρίχησης για όσους αναζητούν στιγμές αδρεναλίνης, νέες πισίνες και τζακούζι που συμπεριλαμβάνει αίθουσα σολάριουμ μόνο για ενήλικες, σπα αναζωογόνησης με μεγάλη ποικιλία θεραπειών, και ένα δωρεάν Adventure Ocean πρόγραμμα για νέους. Το κρουαζιερόπλοιο θα προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογές γεύματος όπως το Windjammer Cafe με την ανέμελη ατμόσφαιρα, τo ιδανικό για οικογένειες Ben and Jerry’s Scoop Shop καθώς και το steakhouse Chops για εκλεπτυσμένα γεύματα με την υπογραφή της Royal Carribbean. 

Το θερινό πρόγραμμα του Empress of the Seas παρέχει στους επιβάτες μοναδικές ευκαιρίες να ζήσουν την εμπειρία της Royal Caribbean ξεκινώντας από την Τάμπα. ‘Aλλα δύο κρουαζιερόπλοια της Royal Caribbean, το Rhapsody of the Seas και Brilliance of the Seas θα προσφέρουν δρομολόγια στην Καραϊβική κατά τη χειμερινή περίοδο. 

Διεύθυνση:
Navigator Travel & Tourist Services Ltd.
Ακαδημίας 32, 10672 Αθήνα, Ελλάδα
Tηλ.: (+30) 2103609801 – Fax: (+30) 210-3639921, 210-3634271

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.