Αρχική Βραβεία Το Discovergreece.com απέσπασε σημαντική διάκριση στα e-volution awards 2017

Το Discovergreece.com απέσπασε σημαντική διάκριση στα e-volution awards 2017

Το Discovergreece.com απέσπασε σημαντική διάκριση στα e-volution awards 2017
Το Discovergreece.com διακρίθηκε στα κορυφαία ελληνικά βραβεία ηλεκτρονικού εμπορίου για την αποτελεσματικότητα των ψηφιακών διαφημιστικών καμπανιών
 
Στην τελετή απονομής των e-volution awards 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Discovergreece.com απέσπασε μια σημαντική διάκριση στην Κατηγορία Ψηφιακή Επικοινωνία & Μάρκετινγκ, κατακτώντας το χάλκινο βραβείο στην ενότητα CPC Campaign, για την αποτελεσματικότητα στην εκτέλεση ψηφιακών διαφημιστικών καμπανιών (performance marketing). 

Η ομάδα του Discovergreece.com σε συνεργασία με τη ForestView σχεδίασαν και υλοποίησαν ένα πλάνο προώθησης σε πολλαπλά digital κανάλια επικοινωνίας με στοχευμένη προβολή σε ποιοτικές αγορές, λαμβάνοντας υπόψη την εποχικότητα και την ποικιλομορφία των ελληνικών προορισμών. Ως αποτέλεσμα, αυξήθηκε η επισκεψιμότητα του Discovergreece.com με παράλληλη βελτίωση του CPC (Cost Per Click) και των ποιοτικών metrics σε Google Search και Google Display, ενώ υπήρξε σταθερή αναβάθμιση όλων των ποιοτικών χαρακτηριστικών των Google Analytics.

Τα e-volution awards, τα οποία αναδεικνύουν τις πλέον καινοτόμες και σύγχρονες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο διοργανώθηκαν για έκτη συνεχόμενη χρονιά από το ELTRUN, το Εργαστήριο Ηλεκτρονικό Εμπορίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με την Boussias Communications, υπό την αιγίδα του GRECA, του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Η συγκεκριμένη διάκριση από το σημαντικότερο ελληνικό θεσμό ανάδειξης των κορυφαίων του ηλεκτρονικού επιχειρείν επιβραβεύει την επιτυχημένη στρατηγική και τη βέλτιστη αξιοποίηση πρακτικών performance marketing.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.