Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ GB CORNER GIFTS & FLAVORS ΣΤΟ...

ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ GB CORNER GIFTS & FLAVORS ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ

ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ GB CORNER GIFTS & FLAVORS ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ

Η καρδιά της Αθήνας πλημμυρίζει με ξεχωριστές γεύσεις, χρώματα και αρώματα!

Η πιο διάσημη «γωνιά» της Αθήνας, το GB Corner Gifts & Flavors, ανακαινίσθηκε και μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο μοναδικά προϊόντα και υπέροχες ιδέες για δώρα.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία του βραβευμένου Γάλλου pastry chef Arnaud Larher με τη Μεγάλη Βρεταννία & το King George η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2016 όταν ο Arnaud Larher δημιούργησε ένα tailor made μενού επιδορπίων και γλυκών, τώρα δημιουργήθηκε μέσα στο GB Corner Gifts & Flavors ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου φιλοξενούνται τα προϊόντα του. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε γλυκά, τάρτες, πάστες αλλά και τις διάσημες σοκολάτες και σοκολατάκια του Arnaud Larher που θα μαγέψουν τον ουρανίσκο σας.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μοναδικά γλυκά όπως Τarte Τentation, Εxpression Chocolat, Tarte Tatin, Paris-Brest, Tarte Hawai, Tarte Citron, Monte Cristo, Casse Noisette, Saint Honoré Bahia καθώς και σε πρωτότυπα κέικ με διάφορες γεύσεις για να συνοδεύσετε άψογα το απογευματινό σας τσάι.

Στο ανακαινισμένο GB Corner Gifts & Flavors μπορείτε ακόμα να βρείτε τα μοναδικά macarons της Μεγάλης Βρεταννίας σε κλασικές αλλά και Ελληνικές γεύσεις όπως μαστίχα, χαλβάς, ελαιόλαδο, λουκούμι τριαντάφυλλο, τη σειρά αυθεντικών GB προϊόντων, τα επώνυμα γυναικεία ρούχα Zeus + Dione, καθώς και τα προϊόντα Brunello Cucinelli.

Το GB Corner Gifts & Flavors λειτουργεί Δευτέρα ως Σάββατο 11:00 – 20:00 και τις Κυριακές των εορτών. | Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 210 3330750 | Για online αγορές επισκεφθείτε το grandebretagnestore.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.