Αρχική Αεροπορικά Νέα H Eurowings ανακοινώνει νέα δρομολόγια προς τις ΗΠΑ

H Eurowings ανακοινώνει νέα δρομολόγια προς τις ΗΠΑ

-Από τον Ιούλιο του 2017 η αεροπορική εταιρεία θα πετά από Κολονία/Βόννη προς Ορλάντο, Φλόριντα και Σιάτλ, Ουάσινγκτον
-Δυναμική παρουσία στη Βόρεια και την Κεντρική Αμερική
Η Eurowings συνεχίζει να διευρύνει το δίκτυο πτήσεων μακρινών αποστάσεων προς τις ΗΠΑ, διπλασιάζοντας από τον Ιούλιο του 2017 τον αριθμό των προσφερόμενων προορισμών προς τη Βόρεια Αμερική.
Έτσι, εκτός από το Λας Βέγκας και το Μαϊάμι, η υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει πτήσεις σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές από την Κολονία/Βόννη προς το Ορλάντο και το Σιάτλ. Οι κρατήσεις για τα συγκεκριμένα δρομολόγια έχουν ήδη ξεκινήσει μέσω της ιστοσελίδας www.eurowings.com. Όλες οι πτήσεις μακρινών αποστάσεων της Eurowings αναχωρούν από το αεροδρόμιο Κολονίας/Βόννης, ωστόσο η αεροπορική εταιρεία προσφέρει βολικές ανταποκρίσεις και από πολλά άλλα αεροδρόμια της Γερμανίας και της Ευρώπης.

Το δίκτυο διηπειρωτικών πτήσεων της Eurowings διευρύνεται σταθερά, παράλληλα με τα ευρωπαϊκά δρομολόγια, αποτελώντας για την αεροπορική εταιρεία μια ακόμη πηγή εσόδων. Από την έναρξη των πρώτων πτήσεων μακρινών αποστάσεων τον περσινό Νοέμβριο μέχρι σήμερα περισσότεροι από 420.000 επιβάτες έχουν ταξιδέψει σε μια άλλη ήπειρο με τη Eurowings. Η Eurowings προσφέρει ένα από τα πλέον πρωτοποριακά προϊόντα στον τομέα των επιβατικών αερομεταφορών, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές και στις τρεις κατηγορίες ναύλου: BASIC, SMART και BEST. Ταξιδεύοντας με τη Eurowings οι επιβάτες απολαμβάνουν άνετα καθίσματα, υψηλής ποιότητας γεύματα,  υπηρεσία ίντερνετ εν πτήσει και ένα σύστημα ψυχαγωγίας που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών ταξιδιωτών.

Οι πτήσεις της Eurowings προς το Ορλάντο στη Φλόριντα θα ξεκινήσουν στις 8 Ιουλίου 2017 και θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, με αεροσκάφος Airbus A330. Το Ορλάντο, με τα  δύο διάσημα θεματικά πάρκα Walt Disney World και Universal Studios, αποτελεί τον δημοφιλέστερο τουριστικό προορισμό των ΗΠΑ, προσελκύοντας κάθε χρόνο περισσότερους από 60 εκατομμύρια τουρίστες από όλο τον κόσμο. Με δεκάδες τουριστικά αξιοθέατα για όλη την οικογένεια, όπως τη ρόδα Orlando Eye, το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Madame Tussauds και το ενυδρείο θαλάσσιας ζωής Sea Life Aquarium, το Ορλάντο είναι μια ιδιαίτερα ζωντανή πόλη με έντονη νυχτερινή ζωή, εντυπωσιακές μουσικοχορευτικές παραστάσεις, υπαίθριες μουσικές εκδηλώσεις και συναυλίες, αμέτρητα κλαμπ και μπαράκια. Εκτός όμως από τις αναρίθμητες επιλογές διασκέδασης που προσφέρει, η 5η μεγαλύτερη πόλη της Φλόριντα είναι και ένας πραγματικός παράδεισος για ψώνια.

Στις 11 Ιουλίου 2017, στο πρόγραμμα πτήσεων της Eurowings θα προστεθεί και το Σιάτλ, με τρία δρομολόγια την εβδομάδα -κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο- που θα εκτελούνται επίσης με αεροσκάφος Airbus A330.

Το Σιάτλ βρίσκεται στην Ουάσινγκτον και είναι η μεγαλύτερη πόλη στην περιοχή Pacific Northwest, στις βορειοδυτικές ακτές των ΗΠΑ.  Περιβάλλεται στις τρεις πλευρές του από νερό, καθώς δυτικά του βρίσκεται ο στενός κόλπος Πάτζετ Σάουντ, ανατολικά η λίμνη Ουάσινγκτον και βόρεια η λίμνη Γιούνιον. Το Σιάτλ, με πληθυσμό περίπου 3,5 εκατομμύρια στην ευρύτερη περιοχή του, είναι κτισμένο σε μια μαγευτική τοποθεσία, με ήπιο κλίμα λόγω των θερμών ρευμάτων του Ειρηνικού. Όταν η ατμόσφαιρα είναι καθαρή, από την πόλη μπορεί κανείς να θαυμάσει τα Όρη Κασκέιντ στα ανατολικά, τα Ολύμπια Όρη δυτικά πάνω από τον Πάτζετ Σάουντ και τις χιονισμένες κορυφές του Όρους Ρενιέρ στα νότια. Ανάμεσα στα σημαντικότερα αξιοθέατα, ξεχωρίζει το Seattle Center με το ύψους 200 μ. Space Needle στα βόρεια του κέντρου της πόλης. Το εντυπωσιακό αυτό συγκρότημα πολιτισμού, τέχνης και ψυχαγωγίας με την ανεπανάληπτη πανοραμική θέα προς τις γύρω οροσειρές είναι εύκολα προσβάσιμο με το monorail (υπερυψωμένο σιδηρόδρομο σταθερής τροχιάς), και περιλαμβάνει το Κέντρο Επιστημών του Ειρηνικού, ένα παιδικό μουσείο και ένα παιδικό θέατρο, το κτίριο της Όπερας, δύο θέατρα (Bagley Wright Theatre και Seattle Center Theatre), το γήπεδο Key Arena και το Experience Music Project, ένα μουσείο αφιερωμένο στη σύγχρονη μουσική.

Εκτός από τα 3 δρομολόγια προς το Λας Βέγκας, το Μαϊάμι και τη Βοστόνη που επανέρχονται και τα 2 νέα δρομολόγια προς το Ορλάντο και το Σιάτλ που θα ξεκινήσουν για πρώτη φορά στο θερινό πρόγραμμα 2017, η Eurowings θα  προσφέρει πτήσεις από την Κολονία/Βόννη προς 4 επιπλέον προορισμούς της Κεντρικής Αμερικής: την Αβάνα και το Βαραντέρο στην Κούβα και το Πουέρτο Πλάτα και την Πούντα Κάνα στον Άγιο Δομίνικο. Τέλος, κατά το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων 2017 η αεροπορική εταιρεία θα εκτελεί δρομολόγια προς τον Μαυρίκιο και την Μπανγκόκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.