Αρχική Αεροπορικά Νέα Αποκλειστικά με αεροσκάφη νέας γενιάς Airbus A380 and Boeing 777 αναβαθμίζεται ο...

Αποκλειστικά με αεροσκάφη νέας γενιάς Airbus A380 and Boeing 777 αναβαθμίζεται ο στόλος της Emirates

Η Emirates αναβαθμίζει το στόλο της αποκλειστικά με αεροσκάφη νέας γενιάς τύπου Airbus A380 και Boeing 777, αποκτώντας και λειτουργώντας έτσι έναν από τους νεότερους στόλους στον κλάδο των αερομεταφορών παγκοσμίως, με μέσο όρο ηλικίας των αεροσκαφών της τα 5,2 χρόνια.
emirates-new-generation-a380-1-copy Η εταιρεία ολοκλήρωσε πρόσφατα την απόσυρση και των τελευταίων αεροσκαφών του στόλου της τύπου Airbus A330 και A340, ενώ παράλληλα ξεκίνησε την παραλαβή της νέας γενιάς αεροσκαφών τύπου Airbus A380 και Boeing 777. Τα νέα μάλιστα αεροσκάφη που παρέλαβε η Emirates είναι ηλικίας κάτω των 2 εβδομάδων. Η κίνηση αυτή, συνολικής αξίας άνω των 112 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αντανακλά τις συνεχόμενες επενδύσεις και τη σταθερή αφοσίωση της Emirates σε ένα μοντέρνο και υπερσύγχρονο στόλο, με χαμηλότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα και στόχο την προσφορά υψηλότερου επιπέδου ασφάλειας και άνεσης στους επιβάτες της.
Το πρώτο αεροσκάφος της νέας γενιάς Α380 παραδόθηκε τον Νοέμβριο, αποτελώντας  το 85ο αεροσκάφος τύπου A380 της Emirates. Παράλληλα, αναμένεται άμεσα και η παραλαβή του πρώτου νέας γενιάς αεροσκάφους Boeing 777-300ER το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, αναβαθμισμένα καθίσματα για την Business Θέση.

Νέα γενιά Emirates Airbus A380
emirates-new-generation-a380-3-copyΗ νέα γενιά των A380 – 388Q της Emirates, πέραν του εμβληματικού Onboard Lounge και του Shower Spa της Πρώτης Θέσης, θα έχει πολλά νέα χαρακτηριστικά, καθώς και νέα διαρρύθμιση καθισμάτων. Με την αναδιαρρύθμιση του χώρου πληρώματος του αεροσκάφους, 25 επιπλέον καθίσματα θα ενταχθούν στην Οικονομική Θέση, ανεβάζοντας το σύνολο των θέσεων στις 426, με τις θέσεις της Πρώτης και της  Business να παραμένουν 14 και 76 αντίστοιχα. Παράλληλα ο νέος, κομψός σχεδιασμός της Business Class καμπίνας προβλέπει υψηλότερη οροφή, ενισχύοντας έτσι την αίσθηση άνεσης και πολυτέλειας. Οι αποθηκευτικοί χώροι στην οροφή της καμπίνας του νέου αεροσκάφους A380 θα είναι συγκεντρωμένοι στους μεσαίους διαδρόμους και κατά 28% μεγαλύτεροι σε όγκο.
Η νέα γενιά αεροσκαφών Α380, που θα εξυπηρετεί διαδρομές μεγάλης απόστασης, αποτελεί την πρώτη παράδοση, σε σύνολο επτά που αναμένονται για το τρέχον οικονομικό έτος, με 51 ακόμα ήδη προγραμματισμένες παραγγελίες.
Νέα γενιά Boeing 777-300ER
Τα νέας γενιάς αεροσκάφη τύπου Boeing 777-300ER θα διαθέτουν ενισχυμένα καθίσματα για την Business Θέση με δυνατότητα ανάκλησης έως και 180 μοίρες που θα μετατρέπονται σε πλήρως επίπεδα κρεβάτια μήκους 78 ιντσών, μίνι μπαρ ενσωματωμένο στο κάθισμα καθώς και τη μεγαλύτερη εν πτήσει οθόνη ψυχαγωγίας 23 ιντσών. Παράλληλα η Οικονομική Θέση θα διαθέτει αναβαθμισμένη διαρρύθμιση καθισμάτων με δύο επιπλέον θέσεις, ανεβάζοντας τη συνολική χωρητικότητα στις 306 θέσεις. Ο αριθμός των θέσεων σε First και Business Θέση παραμένει στις 8 και 42 θέσεις αντίστοιχα, ενώ έχουν ανανεωθεί και οι τουαλέτες με ξύλινα φινιρίσματα και νέα σχέδια στις εσωτερικές επιφάνειες.
Η παράδοση αυτή αποτελεί την πρώτη από τις 6 προγραμματισμένες για το τρέχον οικονομικό έτος και τις 27 στο σύνολό τους παραγγελίες, με τα νέα αεροσκάφη να διαθέτουν υψηλότερη απόδοση στην κατανάλωση καυσίμου και άρα βελτιωμένες περιβαλλοντικές επιδόσεις, με 2% χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμων.

100% on demand ψυχαγωγία
Αποτελούμενος πλέον εξ ’ολοκλήρου από αεροσκάφη τύπου Boeing 777 και Airbus Α380, ο στόλος της Emirates, μέσα από το βραβευμένο σύστημα ice, παρέχει ψυχαγωγία εν πτήσει με 100% video on demand, δίνοντας στους πελάτες τον πλήρη έλεγχο και τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 2.600 κανάλια ψυχαγωγίας.  
Μέχρι στιγμής το 85% του στόλου των επιβατικών αεροσκαφών της Emirates είναι εξοπλισμένο με Wi-Fi, συμπεριλαμβανομένων όλων των αεροσκαφών Α380, ενώ 108 επιπλέον αεροσκάφη είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση ζωντανής μετάδοσης, η οποία διαθέτει έως και εννέα ειδησεογραφικά και αθλητικά κανάλια. Με σχεδόν το 90% των πελατών της Emirates να συνδέονται στο Wi-Fi σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, η Emirates θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για συνδεσιμότητα, εγκαθιστώντας κάθε μήνα σε ακόμη περισσότερα αεροσκάφη της τη δυνατότητα σύνδεσης με Wi-Fi και ζωντανής τηλεόρασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.