Αρχική Γαστρονομία Το Master Chef Γαλλίας γεύεται την πλούσια κουζίνα της χώρας μας

Το Master Chef Γαλλίας γεύεται την πλούσια κουζίνα της χώρας μας

Με 20σέλιδο αφιέρωμα στην πλούσια Ελληνική γαστρονομία θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο  του 2017 στη Γαλλία, η  πρώτη έντυπη έκδοση της δημοφιλούς εκπομπής “Master Chef”.

masterchef-frΓια τις ανάγκες του αφιερώματος  ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος ενέκρινε την φιλοξενία σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κέα, συντακτικής ομάδας του υπό έκδοση ταξιδιωτικού και γαστρονομικού  περιοδικού αποτελούμενη από τον αρχισυντάκτη, τη δημοσιογράφο και τον φωτογράφο της έκδοσης.
master-chef-france2Πρόκειται για ένα ακόμη  δημοσιογραφικό ταξίδι εξοικείωσης που πραγματοποιείται από 15 έως 23 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του στρατηγικού επικοινωνιακoύ σχεδιασμού της Υπουργού  Τουρισμού κ Έλενας Κουντουρά, με  στόχο  την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου  στην χώρα μας, μέσα από την προβολή στο εξωτερικό θεματικών μορφών τουρισμού, όπως είναι η πλούσια Ελληνική γαστρονομία.
masterchef_fr-1Το ταξίδι θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη (15 έως 17 Νοεμβρίου) και θα συνεχιστεί στην Αθήνα και την Κέα μέχρι τις 23 Νοεμβρίου.
Η τριμελής αποστολή  θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, εστιατόρια με ειδίκευση στο ψάρι καθώς και παραδοσιακές ταβέρνες, ώστε να μεταφέρουν στο απαιτητικό αναγνωστικό κοινό της Γαλλίας, το πλήθος και  την ποικιλία των επιλογών φαγητού που έχουν οι επισκέπτες της Ελλάδας.
Είναι μια  σημαντική δράση προβολής του γαστρονομικού τουρισμού της χώρας μας καθώς οι συντελεστές της έκδοσης “Master Chef” είναι ιδιαίτερα καταξιωμένοι και λειτουργούν ως opinion leader στο χώρο της γαστρονομίας παγκοσμίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.