Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H RYANAIR ΔΙΑΚΙΝΗΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟ 2016

H RYANAIR ΔΙΑΚΙΝΗΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟ 2016

Η Ryanair, η No.1 αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, ανακοίνωσε σήμερα, (12 Οκτωβρίου), ρεκόρ κρατήσεων από Αμερικανούς πελάτες, μέσω της εξατομικευμένης ιστοσελίδας της για πελάτες από τις Ηνωμένες πολιτείες. Η Ryanair, διακίνησε πάνω από 1 εκατομμύριο Αμερικανούς πελάτες στην Ευρώπη κατά την καλοκαιρινή περίοδο, παρουσιάζοντας 50% αύξηση σε σύγκριση με το καλοκαίρι του 2015.
Συγκεκριμένα, η εξατομικευμένη ιστοσελίδα της Ryanair για τις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να πραγματοποιούν πληρωμές σε δολάρια,  σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας, καθώς ολοένα και περισσότεροι πελάτες χρησιμοποιούν τους χαμηλούς ναύλους της Ryanair για σύντομα ταξίδια ανάμεσα σε Ευρωπαϊκές χώρες.

Το μεγαλύτερο ποσοστό πελατών από την Αμερική που πετάξανε με την Ryanair, προήλθε από κάτοικους της Καλιφόρνια, της Νέας Υόρκης, της Φλόριντα, του Ιλινόι και του Τέξας, ενώ τα δημοφιλέστερα δρομολόγια για τους Αμερικανούς ήτανε τα ακόλουθα: Δουβλίνο-Εδιμβούργο, Αθήνα-Σαντορίνη, Βαρκελώνη-Ρώμη, Φρανκφούρτη Χαν-Λονδίνο Στάνστεντ και Δουβλίνο-Άμστερνταμ.

Ο Robin Kiely της Ryanair, δήλωσε:

“Πάνω από ένα εκατομμύριο Αμερικανοί πελάτες πετάξανε με την Ryanair κατά την καλοκαιρινή περίοδο, παρουσιάζοντας 50% αύξηση σε σύγκριση με το προηγούμενο καλοκαίρι, ενώ η ιστοσελίδα της Ryanair για τις Ηνωμένες Πολιτείες, παρουσίασε ρεκόρ επισκεψιμότητας και κρατήσεων. Οι Αμερικανοί πελάτες, έχουνε πλέον αντικαταστήσει το τρένο για τα ταξίδια τους ανάμεσα σε Ευρωπαϊκές χώρες με την Ryanair, λόγω του μεγαλύτερου Ευρωπαϊκού δικτύου της και των χαμηλών της ναύλων. Η ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα μας για τις Ηνωμένες Πολιτείες, δίνει στους Αμερικανούς πελάτες την δυνατότητα να προγραμματίσουνε τα ταξίδια τους στην Ευρώπη πραγματοποιώντας πληρωμές σε δολάρια, ενώ σημειώνει ολοένα και περισσότερες επισκέψεις. Ανυπομονούμε να μεταφέρουμε ακόμα περισσότερους Αμερικανούς πελάτες τους ερχόμενους μήνες, στα Αμερικανικής κατασκευής Boeing μας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.