Αρχική Αεροπορικά Νέα H China Airlines εντάσσει στο στόλο της το A350 XWB

H China Airlines εντάσσει στο στόλο της το A350 XWB

H China Airlines εντάσσει στο στόλο της το A350 XWBΗ China Airlines (CAL) απέκτησε το πρώτο της A350-900 αεροσκάφος, κάνοντας την εταιρία την ένατη, παγκοσμίως, που λειτουργεί το νεότερο και το πιο αποδοτικό ευρείας ατράκτου δικινητήριο αεροσκάφος. Το νέο A350-900 της εταιρίας είναι διαμορφωμένο με μία premium διάταξη τριών θέσεων. Έχει σύνολο 306 θέσεις, οι οποίες είναι διαχωρισμένες ως εξής: 32 θέσεις στο Premium Business class (που μετατρέπονται σε πλήρη κρεβάτια), 31 θέσεις στο Premium Economy και 243 στην κύρια καμπίνα.

Συνολικά η CAL έχει παραγγείλει 14 A350-900s. Το αεροσκάφος αρχικά θα πραγματοποιεί πτήσεις σε τοπικό επίπεδο μεταξύ Ταϊπέι και Χονγκ-Κονγκ και μετά είναι προγραμματισμένο να λειτουργήσει σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων- ξεκινώντας προς το Άμστερνταμ, Βιέννη και τη Ρώμη.

a350-900-china-airlines-1

Το A350 XWB διαθέτει την τελευταία αεροδυναμική σχεδίαση, άτρακτο και φτερά από ανθρακόνημα , καθώς και νέους υψηλής απόδοσης στην κατανάλωση καυσίμου κινητήρες Rolls-Royce. Όλες μαζί αυτές οι τελευταίες τεχνολογίες, προσφέρουν απαράμιλλα επίπεδα απόδοσης, με μείωση 25% στην κατανάλωση καυσίμων και εκπομπών, και σημαντικά χαμηλότερο κόστος συντήρησης. Η ευρυχωρία, ησυχία, όμορφο εσωτερικό και φωτισμός που υπάρχει στην καμπίνα, συμβάλλουν σε κορυφαία επίπεδα άνεσης και ευημερίας, θέτοντας νέα πρότυπα όσον αφορά την εμπειρία της πτήσης για όλους τους επιβάτες.

Μέχρι σήμερα, η Airbus έχει καταγράψει συνολικά 810 παραγγελίες για το A350 XWB από 43 πελάτες σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας το ως ένα από τα πιο επιτυχής ευρύ ατράκτου αεροσκάφη που υπήρξαν ποτέ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.