Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τον Δεκέμβριο ανοίγει το «Wyndham Grand Athens»

Τον Δεκέμβριο ανοίγει το «Wyndham Grand Athens»

wyndham-grand-athensΤο «Wyndham Grand Athens», μέλος του αμερικάνικου ξενοδοχειακού ομίλου Wyndham Hotel Group, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να ανοίξει ο πρώτο ξενοδοχείο του στην Ελλάδα, τον Δεκέμβριο του 2016, σε κτήριο ιδιοκτησίας του ελληνικού ομίλου Viohalco, στην πλατεία Καραϊσκάκη, που μέχρι το Μάιο του 2012 στέγαζε το Athens Imperial Hotel του ομίλου Δασκαλαντωνάκη.
 

Τη διαχείριση του ξενοδοχείου αναλαμβάνει για λογαριασμό της Wyndham η εταιρεία Zeus International, η οποία έχει το management ξενοδοχείων στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο (το Royal Blue Hotel & Spa στην Πάφο της Κύπρου, τα ξενοδοχεία Central, Venezia, Opera στο Βουκουρέστι και τη Vila 23 Spa & Conference Lake Resort στο Σνάγκοβ της Ρουμανίας και το St. John Hill στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας).

Το 5άστερο Wyndham Grand Athens μετά από ριζική ανακαίνιση, που το κόστος της θα φτάσει περίπου τα 5.000.000 ευρώ.

Το νέο ξενοδοχείο αναμένεται να αποτελέσει μια νέα ανάσα μετά την ανακαίνιση του Εθνικού Θεάτρου και του ναού του Αγίου Κωνσταντίνου για την ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας και του Μεταξουργείου.

«Η περιοχή του Μεταξουργείου είναι από εκείνες που παραμένουν αυθεντικές. Είμαστε βέβαιοι πως μετά την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου θα αλλάξει συνολικά η εικόνα της περιοχής. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Ελπίζουμε πως και η πολιτεία θα κάνει όλα όσα της αναλογούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χ. Σιγανός, επικεφαλής της Zeus International, η οποία θα διαχειρίζεται τη μονάδα.

Όπως ανέφερε ο Χάρης Σιγανός, όταν ολοκληρωθεί η αλλαγή, το ξενοδοχείο θα διαθέτει θα διαθέτει 276 δωμάτια, έξι αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων, 2.500 τ.μ. συνολικά, εστιατόρια και bar («Central Restaurant», «Lobby Café Bar», «Roof Garden Lounge and Restaurant»), spa και roof garden 450 τ.μ. με πισίνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.