Αρχική Αεροπορικά Νέα Ο Όμιλος της Etihad Airways και η TUI Group συζητούν συνεργασία στην...

Ο Όμιλος της Etihad Airways και η TUI Group συζητούν συνεργασία στην τουριστική αγορά

etihad_airwaystui-logoΟ Όμιλος της αεροπορικής εταιρείας Etihad Airways και η TUI AG επιβεβαίωσαν σήμερα ότι είναι σε διαπραγματεύσεις για τη δημιουργία μιας ισχυρής ευρωπαϊκής αεροπορικής εταιρείας με θέμα την αναψυχή, που θα επικεντρώνεται στις πτήσεις από και προς έναν προορισμό συνδέοντας βασικές τουριστικές αγορές.

Προτείνεται η συμβολή της τουριστικής δραστηριότητας της ομάδας της airberlin και της γερμανικής εταιρίας TUIfly, συμπεριλαμβανομένων των αεροσκαφών που λειτουργούν σήμερα από την TUIfly για την airberlin στο πλαίσιο μιας συμφωνίας πλήρους μίσθωσης αεροσκαφών, σε μια νέα αεροπορική εταιρεία που θα ιδρυθεί από την TUI AG και την ομάδα της Etihad Airways. Αυτή η νέα αεροπορική εταιρεία θα εξυπηρετεί ένα ευρύ δίκτυο προορισμών από τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία.

Η νέα αεροπορική εταιρεία θα πρέπει να υποστηρίζεται από την τεχνογνωσία του Ομίλου της Etihad Airways, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία αερομεταφορών στον κόσμο, χρησιμοποιώντας την κορυφαία ικανότητα διανομής της TUI.

Η TUI AG, ο Όμιλος της Etihad Airways και της Air Berlin PLC σκοπεύουν να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία στο άμεσο μέλλον. Κάθε συμφωνία φυσικά θα υπόκειται σε όλες τις απαραίτητες εταιρικές και κανονιστικές εγκρίσεις.

Η TUIfly είναι μέρος της TUI Group, της πρώτης εταιρείας στον κόσμο στις τουριστικές επιχειρήσεις, με περίπου 75.000 εργαζόμενους που εξυπηρετούν 30 εκατομμύρια πελάτες το χρόνο, σε όλο τον κόσμο. Ο Όμιλος της TUI διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο άνω των 300 ξενοδοχείων, 14 κρουαζιερόπλοιων, 6 ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών με περίπου 140 αεροσκάφη και ένα δίκτυο διανομής ευρείας εμβέλειας, που καλύπτει περισσότερα από 1.800 ταξιδιωτικά γραφεία και ηλεκτρονικούς τόπους.

Ο Όμιλος της Etihad Airways είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία, με περισσότερους από 26.000 εργαζομένους. Αποτελείται από τέσσερα επιχειρηματικά τμήματα – την Etihad Airways, τον εθνικό αερομεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, την Etihad Airways Engineering, τη Hala Group, την εταιρεία διαχείρισης προορισμού, και την αεροπορική εταιρεία Equity Partners. Ο Όμιλος της Etihad Airways κατέχει μειοψηφικές συμμετοχές στις εταιρείες, Air Berlin PLC, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Etihad Regional, Jet Airways και Virgin Australia.

H airberlin είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στη Γερμανία και εξυπηρέτησε πάνω από 30.200.000 επιβάτες κατά το 2015. Η airberlin προσφέρει ένα παγκόσμιο δίκτυο δρομολογίων μέσω της στρατηγικής εταιρικής σχέσης της με την Etihad Airways, η οποία έχει 29.21 τοις εκατό των μετοχών της airberlin, και μέσω των μελών της αεροπορικής συμμαχίας της με την oneworld®.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.