Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά «Ο τουρισμός πληρώνει την κυβερνητική απραξία», Κοινή Δήλωση Φωτεινής Αραμπατζή και Όλγας...

«Ο τουρισμός πληρώνει την κυβερνητική απραξία», Κοινή Δήλωση Φωτεινής Αραμπατζή και Όλγας Κεφαλογιάννη

Η Συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και η Υπεύθυνη του Τομέα Τουρισμού, βουλευτής Σερρών, κυρία Φωτεινή Αραμπατζή, σχετικά με τα στοιχεία οκταμήνου για τις ταξιδιωτικές εισπράξεις, που ανακοινώθηκαν από την Τράπεζα της Ελλάδας, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:
 
 «Με αρνητικό ρεκόρ δεκαετίας για τα έσοδα κλείνει ο Αύγουστος, ο πιο τουριστικός μήνας του έτους, παρουσιάζοντας πτώση – 9,2% σε σχέση με το 2015.
Παράλληλα, η συνολική μείωση των καθαρών ταξιδιωτικών εισπράξεων για το οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου βυθίζεται κατά -7,1% σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

Απώλειες, που ξεπερνούν τα 750.000.000 ευρώ για την εθνική οικονομία, την ίδια ώρα, που η ελληνική τουριστική επιχειρηματικότητα υπονομεύεται από την άγρια κυβερνητική φοροεπιδρομή.

Οι επανειλημμένες προειδοποιήσεις του συνόλου των θεσμικών φορέων του τουρισμού και της Νέας Δημοκρατίας όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, δεν ξύπνησαν δυστυχώς την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ από το λήθαργο.

Η απραξία και η έλλειψη συγκροτημένης πολιτικής, δυστυχώς για όλους, τώρα πληρώνεται».
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.