Αρχική Αεροπορικά Νέα ΚΑΝΤΕ ΔΩΡΟ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ

ΚΑΝΤΕ ΔΩΡΟ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ

ΚΑΝΤΕ ΔΩΡΟ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΕπιλέξτε με την ψήφο σας το άτομο που αξίζει να επιβραβευτεί για την προσφορά του με ένα ταξίδι Round the World

Η Star Alliance προσφέρει δύο δωρεάν εισιτήρια ναύλων Round the World για καλό σκοπό και προσκαλεί το κοινό να επιλέξει ποιός ή ποιά από τους έξι προεπιλεγμένους υποψηφίους θα κάνει τον γύρο του κόσμου με ένα ακόμη άτομο που θα επιλέξει.

mostdeserving_press_heroΚάθε ένας από τους έξι υποψηφίους έχει προταθεί από τους ισάριθμους travel bloggers που πρόσφατα ολοκλήρωσαν τον δικό τους γύρο του κόσμου με τη Star Alliance. Με την αποστολή να επιλέξουν ένα άτομο ή μια φιλανθρωπική οργάνωση που αξίζει να επιβραβευτεί για την προσφορά του με ένα ταξίδι «Round the World», οι bloggers αναζήτησαν και τελικά υπέδειξαν από ένα άτομο που τους εντυπωσίασε και που μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τον καθένα μας.

Ο Mark Wiens του blog @migrationology, ο οποίος πραγματοποίησε ένα ταξίδι γαστρονομικής γευσιγνωσίας σε ολόκληρο τον κόσμο, προτείνει τον Dwight Turner για το έργο που προσφέρει σε μειονεκτούντα παιδιά στην Μπανγκόκ υπό την αιγίδα της φιλανθρωπικής οργάνωσης @thecourageouskitchen (http://courageouskitchen.org/).

Περνώντας από το φαγητό στο κρασί, ο blogger Scott Eddy (@MrScottEddy) έκανε αεροπορικώς τον γύρο του κόσμου δοκιμάζοντας κρασιά σε έξι ηπείρους. Ο Scott προτείνει την Tracy Hitchcock και τον Nate Walsh για την υποστήριξη που παρέχουν σε πρόσφυγες μέσω της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Create Common Good» (http://createcommongood.org/).

H Megan και o Mike του blog @mappingmeganο, έχοντας μόλις ολοκληρώσει το θεματικό δρομολόγιο «Romantic Round», προτείνουν τον Nate Evensen για τον γύρο του κόσμου, στη μνήμη της αγαπημένης του συζύγου και συναδέλφου travel blogger Kimmy Hayes (http://afterglobe.net/aboutus/).

Από τη μεριά του, ο δύτης Justin Comack του blog @truenomads, ο οποίος ταξίδεψε αεροπορικώς σε ολόκληρο τον κόσμο καταγράφοντας με την υποβρύχια κάμερά του τα καλύτερα σημεία καταδύσεων, προτείνει την Dr. Rachel Graham για τη συμβολή της στη διατήρηση και την προστασία της απειλούμενης θαλάσσιας ζωής μέσω της οργάνωσης MarAlliance (http://maralliance.org/).

Η ιδρύτρια του blog @coolhunting – η συντάκτρια Karen Day, που πρόσφατα επέστρεψε από το θεματικό δρομολόγιο «Gap Year», προτείνει την Susan Easton για το έργο της στο πλαίσιο του brand #FROMTHEROAD (http://fromtheroad.com/) που βοηθά χειροτέχνες από όλο τον κόσμο.

Η blogger Oneika Raymond του @Oneikathetraveller ολοκλήρωσε πρόσφατα το θεματικό δρομολόγιο «World Wonders» και προτείνει την Masonia Traylor (http://www.masoniatraylor.com/lady-burgandy) για την προσφορά της σε γυναίκες και παιδιά που πάσχουν από τον ιό HIV και AIDS.

Καθένας από τους bloggers δημιούργησε από ένα σύντομο βίντεο στο οποίο παρουσιάζει τον υποψήφιο που προτείνει. Μπορείτε να δείτε τα βίντεο αυτά στη διεύθυνση www.facebook.com/staralliance/videos, ενώ περισσότερες πληροφορίες για κάθε υποψήφιο διατίθενται στη διεύθυνση www.staralliance.com.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι πολύ εύκολη: το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τη σελίδα της Star Alliance στο Facebook www.facebook.com/staralliance και να αντιδράσετε θετικά πατώντας «like» στην ανάρτηση ή τις αναρτήσεις του υποψηφίου που προτιμάτε έως τις 31 Οκτωβρίου 2016. Ο υποψήφιος, οι αναρτήσεις του οποίου θα λάβουν τις περισσότερες θετικές αντιδράσεις, θα κερδίσει ένα εισιτήριο ναύλου Round the World της Star Alliance για δύο άτομα σε θέση Premium Economy Class.

Η δυνατότητα πραγματοποίησης του γύρου του κόσμου, ταξιδεύοντας με, έως και 28 διαφορετικές αερογραμμές, επιλέγοντας μέσα από 1.300 προορισμούς, με έναν μόνο ναύλο, αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν που μόνο μια συμμαχία αερομεταφορέων είναι σε θέση να προσφέρει. Για να ανταποκριθεί στην επιθυμία των επιβατών για πιο εξατομικευμένες ταξιδιωτικές επιλογές, η Star Alliance δημιούργησε πρόσφατα μια σειρά από θεματικά δρομολόγια. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα εξής: «World Food», «World Wonders», «Architecture Hotspots», «Nature Trail», «Aquatic Wonders», «Ramsar Wetlands», «Natural Wonders», «Great Hotels», «Sports Hotspots», «Wine Tasting», «Romantic Journey» και «Luxury Lifestyle».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.staralliance.com/en/web/staralliance/inspiration).

Στο πλαίσιο της κυκλοφορίας των νέων θεματικών δρομολογίων Round the World, η Star Alliance επέλεξε επτά travel bloggers, καθένας από τους οποίους θα ταξιδέψει σε ένα θεματικό δρομολόγιο και θα καταγράψει τις εμπειρίες του. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.staralliance.com/en/rtw-bloggers.

Για τη διευκόλυνση των κρατήσεων των νέων αυτών μοναδικών διαδρομών, ολοκληρώθηκε πρόσφατα η αναβάθμιση του ηλεκτρονικού εργαλείου κρατήσεων ναύλων Round the World της Alliance, «Book & Fly». Νέες δυνατότητες επιτρέπουν στους δυνητικούς ταξιδιώτες να επιλέξουν το κοντινότερο, στον τόπο κατοικίας τους, αεροδρόμιο ως το σημείο εκκίνησης του επιλεγμένου θεματικού δρομολογίου τους. Οι επιβάτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να μοιράζονται το επιλεγμένο δρομολόγιό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα, οι επιβάτες έχουν πλέον τη δυνατότητα να προσαρμόσουν ακόμη περισσότερο το δρομολόγιο ανάλογα με τις προσωπικές τους ταξιδιωτικές ανάγκες προσθέτοντας, αφαιρώντας ή αλλάζοντας προορισμούς. Το εργαλείο «Star Alliance Book & Fly» διατίθεται στον δικτυακό τόπο της Star Alliance στη διεύθυνση www.staralliance.com/en/book-fly και είναι διαθέσιμο στα αγγλικά, τα γερμανικά και τα ιαπωνικά. Το εργαλείο επιτρέπει στους επιβάτες να σχεδιάζουν τα ταξίδια τους με τους ναύλους Round the World από την άνεση του σπιτιού τους, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο. Εναλλακτικά, οι επιβάτες μπορούν να απευθύνονται σε οποιαδήποτε από τις εταιρείεςμέλη της Star Alliance ή σε κάποιο ταξιδιωτικό πρακτορείο για την κράτηση και έκδοση εισιτηρίων για τους ναύλους Round the World.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ναύλους Round the World της Star Alliance διατίθενται στη διεύθυνση: http://www.staralliance.com/en/background

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.