Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η GOLDEN CHEMICALS ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ «YOUNG CHEFS ON OLYMPUS...

Η GOLDEN CHEMICALS ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ «YOUNG CHEFS ON OLYMPUS MOUNTAIN»

Η GOLDEN CHEMICALS  ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ «YOUNG CHEFS ON OLYMPUS MOUNTAIN»Η Golden Chemicals ΑΒΕΕ στήριξε ως Μέγας Χορηγός την εκδήλωση «Young Chefs on Olympus Mountain», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου και φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Mediterranean Village Hotel & Spa, στην Παραλία της Κατερίνης.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αρχιμαγείρων (Worldchefs Congress & Expo 2016 – www.worldchefs2016.org) που έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης «Young Chefs on Olympus Mountain» υποδέχτηκαν 72 νέους αρχιμάγειρες (έως 25 ετών) στην περιοχή του Ολύμπου και της Πιερίας και επιμελήθηκαν την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις τοπικών παραγωγών. Ακολούθησε εκδήλωση στο ξενοδοχείο, η οποία ήταν ανοιχτή στο κοινό και περιλάμβανε γευστική δοκιμή τοπικών οίνων και προϊόντων, γεύμα, καθώς και ειδική παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού, με θέμα την πολιτιστική και γαστρονομική παράδοση της περιοχής.

Η Golden Chemicals επέλεξε να ενισχύσει τη δημιουργική πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, με στόχο την ανάδειξη της γαστρονομίας του Ολύμπου σε μορφή πολιτιστικού τουρισμού, καθώς και την προβολή των τοπικών προϊόντων στη διεθνή γαστρονομική κοινότητα. Η στήριξη ενεργειών που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας αποτελεί πάγια φιλοσοφία της εταιρείας, παράλληλα με την προώθηση της ανταγωνιστικής διαφοροποίησης του κλάδου διεθνώς και τη δημιουργία κατάλληλων προϋποθέσεων για είσοδο σε νέες αγορές. Για τους παραπάνω λόγους, η Golden Chemicals επενδύει συστηματικά στην υλοποίηση αντίστοιχων προσπαθειών επί 35 συναπτά έτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.