Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Επιστρέφει στην Αθήνα το 2018 η Marriott International

Επιστρέφει στην Αθήνα το 2018 η Marriott International

Επιστρέφει στην Αθήνα το 2018 η Marriott InternationalΗ νέα συμφωνία της Marriott International με τα Ξενοδοχεία Χανδρή θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του εμπορικού σήματος Marriott Hotel στη λαμπερή πόλη της Αθήνας, μετά από απουσία άνω των δύο ετών. Όταν το υφιστάμενο ξενοδοχείο ολοκληρώσει το 2018 την προγραμματιζόμενη ανακαίνιση των 15 εκατομμυρίων δολαρίων, το ξενοδοχείο Athens Marriott θα λειτουργήσει διαθέτοντας 366 δωμάτια και προσφέροντας τη φιλόξενη εξυπηρέτηση και τις παγκοσμίου επιπέδου υπηρεσίες, που οι επισκέπτες της Marriott σε όλο τον κόσμο περιμένουν.

Η υπογραφή της συνεργασίας με το ξενοδοχείο Metropolitan, υπογραμμίζει την επιθυμία της Marriott να συνεργαστεί με ιδιοκτήτες, ώστε να διευρύνει τα 30 εμπορικά σήματά της σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Τα Ξενοδοχεία Χανδρή έχουν σήμερα στην ιδιοκτησία τους και διαχειρίζονται πέντε ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τα Ξενοδοχεία Χανδρή, τα οποία έχουν ισχυρή ιστορία στον κλάδο της φιλοξενίας και μοιράζονται το όραμά μας για καινοτομία. Είμαστε επίσης περήφανοι που μας επέλεξαν ως την πρώτη συνεργασία τους με ένα διεθνές εμπορικό σήμα», σύμφωνα με τον Carlton Ervin, Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης της Marriott International στην Ευρώπη. «Το πλάνο τους για μια σημαντική ανακαίνιση σε αυτό το ξενοδοχείο υπογραμμίζει την κοινή μας εμπιστοσύνη στη δυναμική ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας».

Το πλάνο της ανακαίνισης για αυτό το κοσμοπολίτικο ξενοδοχείο περιλαμβάνει σύγχρονες ανέσεις και κομψά χαρακτηριστικά. Το διάσημο όνομα Marriott θα κοσμήσει το κτήριο, μόλις τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι ολοκληρωθούν. Το ξενοδοχείο θα διαθέτει δύο σύγχρονα εστιατόρια, ένα chic μπαρ στο roof top, γυμναστήριο, πισίνα και τελευταίας τεχνολογίας χώρους εκδηλώσεων που μπορούν να προσαρμοστούν με τις υπηρεσίες της Marriott, Meetingsimagined.com.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Συγγρού, απέναντι από το Κέντρο Πολιτισμού  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ένα συγκρότημα σχεδιασμένο από τον Ιταλό αρχιτέκτονα Renzo Piano, που θα περιλαμβάνει την Εθνική Λυρική Σκηνή, την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας και το πάρκο Σταύρος Νιάρχος.                        

«Το ξενοδοχείο είναι ιδανικά τοποθετημένο και αναμένεται να επωφεληθεί τα μέγιστα από την προγραμματισμένη ανάπτυξη του Φαληρικού όρμου και του παραλιακού μετώπου της «Αθηναϊκής Ριβιέρας» και αυτή η σημαντική επένδυση αποδεικνύει την εμπιστοσύνη μας στο μέλλον της Αθήνας αλλά και τη δύναμη της εταιρίας μας» είπε ο Γιώργος Παϊδούσης, Πρόεδρος των Ξενοδοχείων Χανδρή.

«Εξετάσαμε πολλά εμπορικά σήματα και επιλέξαμε αυτό που νιώθαμε ότι ανταποκρίνεται καλύτερα στη στρατηγική μας κατεύθυνση και τα υψηλά πρότυπα φιλοξενίας» επεσήμανε ο Γιώργος Παϊδούσης. «Το μέλλον των αστικών ξενοδοχείων, στο πλαίσιο των ραγδαίων τεχνολογικών εξελίξεων, εξαρτάται από τα δίκτυα των προγραμμάτων επιβράβευσης και σε αυτά η Marriott είναι ο παγκόσμιος ηγέτης.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας στην Αθήνα, έρχεται σε διάστημα λιγότερο από ένα μήνα αφότου η Marriott International ολοκλήρωσε την εξαγορά της Starwood Hotels & Resorts. Η συμφωνία δημιούργησε τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρία στον κόσμο, με τη Marriott International να διαχειρίζεται ή να παρέχει franchising σε περισσότερα από 5.700 ξενοδοχεία και 1.1 εκ. δωμάτια σε περισσότερες από 110 χώρες. Η παρουσία της Marriott τώρα στην Ελλάδα αριθμεί συνολικά 13 αστικά και παραθεριστικά ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένων οκτώ με το εμπορικό σήμα Luxury Collection, κάνοντας την Ελλάδα τη χώρα με τη μεγαλύτερη συλλογή από Luxury Collection Hotels and Resorts στην Ευρώπη. Επίσης η Marriott τους τελευταίους 12 μήνες άνοιξε δύο ξενοδοχεία Autograph Collection στην Κρήτη – Domes of Elounda και Domes Noruz Chania.

Save

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.