Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά FEDHATTA: Digital Magazine “12Twelve”

FEDHATTA: Digital Magazine “12Twelve”

12-twelveΗ Ομοσπονδία FEDHATTA, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «ΔΩΔΕΚΑ», με κίνητρο το ισχυρό όραμα ετών για την υλοποίηση της διεύρυνσης της τουριστικής περιόδου (τον δωδεκάμηνο τουρισμό της Ελλάδας), αποφάσισε σε συνεργασία με την εταιρεία  Today’s World να προχωρήσει στη δημιουργία μιας πρωτοποριακής digital έκδοσης.

Ένα ψηφιακό περιοδικό για tablets, με πρωτογενές υλικό, πλούσια εικόνα, ήχο, βίντεο και διαδραστικά στοιχεία, που να ανταποκρίνεται στα τεχνολογικά δεδομένα της νέας εποχής και στο τουριστικό προϊόν μιας σύγχρονης μητρόπολης.

Το πρώτο αγγλόφωνο ταξιδιωτικό digital περιοδικό «12Twelve», μια ακόμη καινοτομία για την τουριστική προβολή της Ελλάδας, είναι γεγονός

Στην Αττική αφιερώνεται το πρώτο τεύχος του ψηφιακού περιοδικού 12Twelve. Την Αθήνα, πόλη που δεν εξαντλείται στην Ακρόπολη και την Πλάκα, την πρωτεύουσα που μας εμπνέει, που ξεπερνάει τις δυσκολίες και επιστρέφει με αναβαθμισμένο τουριστικό προφίλ.  Με το ιστορικό της κέντρο πιο ζωντανό και δημιουργικό από ποτέ και την Αθηναίικη Ριβιέρα να αναδεικνύεται σε ένα ακόμη ισχυρό brandname.

Αυτή η Αθήνα δεν χωράει σε κλισέ και συμβατικούς τουριστικούς οδηγούς.

Η έκδοση διατίθεται ως Αpplication Μagazine για tablets στο App Store και στο Google Play δωρεάν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.