Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Κέα: 100 χρόνια από τη βύθιση των S/S Burdigala και HMHS Britannic

Κέα: 100 χρόνια από τη βύθιση των S/S Burdigala και HMHS Britannic

Tzia_30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2016
ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
με επετειακό χαρακτήρα για τα 100 χρόνια από τη βύθιση των S/S Burdigala και HMHS Britannic

September 30 – October 2, 2016
INTERNATIONAL CONFERENCE
as a commemorative event for the 100 years from the sinking of S/S Burdigala και HMHS Britannic

Στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης του Διεθνούς Συνεδρίου των επετειακών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη βύθιση των S/S Burdigala και HMHS Britannic, την Παρασκευή 30/9 θα λάβει χώρα η κατάδυση στα νερά των δύο ναυαγίων για την τοποθέτηση αναμνηστικών πλακετών (εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες). Πλεύση στολίσκου σκαφών για ρίψη τιμητικών στεφάνων.

Αφορμή για την διοργάνωση του συνεδρίου, αποτελεί η συμπλήρωση 100 ετών από την βύθιση δύο εκ των σημαντικότερων πλοίων του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, του S/ScBurdigala και του HMHS Britannic, αδελφού πλοίου του Τιτανικού.

Με βασικούς στόχους την ανάδειξη των ιστορικών γεγονότων της εποχής και την προώθηση της Κέας ως μοναδικού προορισμού καταδυτικού και τουριστικού ενδιαφέροντος, μέσα από το διεθνές συνέδριο, οι συν-διοργανωτές επιθυμούν να προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία στους συμμετέχοντες.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.