Αρχική Αεροπορικά Νέα Ένα εκατομμύριο επιβάτες στην Μύκονο από την easyJet

Ένα εκατομμύριο επιβάτες στην Μύκονο από την easyJet

Ένα εκατομμύριο επιβάτες στην Μύκονο από την easyJet

Η easyJet ανακοινώσε σήμερα ότι ταξίδεψε τον 1.000.000 επιβάτη στο «νησί των ανέμων.» H easyJet ξεκίνησε να λειτουργεί στη Μύκονο από το 2008 με ένα δρομολόγιο από το Gatwick του Λονδίνου και σήμερα, συνδέει το νησί με 10 Ευρωπαϊκές πόλεις με 12 δρομολόγια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το καλοκαίρι, η easyJet πρόσθεσε έξι νέα δρομολόγια εκ των οποίων τα τέσσερα συνδέουν τη Μύκονο, που αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους Ευρωπαίους τουρίστες, με το Παρίσι (Charles De Gaulle), Βενετία, Λυών και τη Νίκαια. Ενώ, τα άλλα δύο δρομολόγια συνδέουν τη Ρόδο με το Άμστερνταμ και τη Σαντορίνη με τη Βενετία, φθάνοντας συνολικά τα 72 δρομολόγια, τα οποία είναι διαθέσιμα στους Έλληνες επιβάτες για τα ταξίδια τους στην Ευρώπη, πάντα σε προσιτές τιμές.

Ο Δημήτρης Σχοινάς, ο Senior Route Manager της easyJet, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που γιορτάζουμε το «ορόσημο» αυτό σήμερα. Έχουμε εξελιχθεί από την έναρξη της πρώτης πτήσης προς την Μύκονο, που πραγματοποιήθηκε πριν από 8 χρόνια και από τότε έχουμε επενδύσει συνολικά στην Ελλάδα κα νιώθουμε περήφανοι που έχουν ταξιδέψει τόσο κόσμο, περίπου 250.000 επιβάτες τον χρόνο, στο αγαπημένο νησί της Ελλάδος.

Φέτος αυξήσαμε για άλλη μια φορά τα θερινά μας δρομολόγιά από και προς την Ελλάδα φθάνοντας συνολικά τα 72 και πιστεύουμε ότι είμαστε ένας αξιόπιστος εταίρος της τοπικής οικονομίας, που μεταφέρει εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες προς την Ελλάδα κάθε χρόνο».

Save

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.