Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Global Smooth Jazz Radio Station επισκέπτεται τη Κρήτη

Το Global Smooth Jazz Radio Station επισκέπτεται τη Κρήτη

Το Global Smooth Jazz Radio Station USA, ο μεγαλύτερος διαδυκτιακός τζαζ ραδιοφωνικός σταθμός της Αμερικής από το 2000, ψηφίζει Ελλάδα

world_premiereMε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια η Global United Esales , η μεγαλύτερη σε ευρωπαικό επίδεδο,εταιρία διαδικτιακού ξενοδοχειακού management και προώθησης πωλήσεων, σε συνεργασία με την Advanced Marketing Services, Greece, υποδέχονται την Παρασκευή 20/05 στο Ηράκλειο, Κρήτης το Global Smooth Jazz Radio Station USA, τον μεγαλύτερο διαδυκτιακό τζαζ ραδιοφωνικό σταθμό της Αμερικής από το 2000.

sandy
Sandy Shore

Η Sandy Shore, ιδιοκτήτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρίας, μαζι με την ομάδα της, θα παραμείνει στο νησί μία μόνο μέρα και θα έχει την ευκαιρία να επισκευτεί και να γνωρίσει κάποιες από τις απαράμιλλες ομορφιές του νησιού.

Η Ελληνική και τοπική Κρητική κουζίνα θα αποτελέσει μέρος του προγράμματος.

Το Global Smooth Jazz Radio Station θα προχωρήσει σε μία εκτενή καμπάνια για την Ελλάδα και την Κρήτη ιδιαίτερα, αυτό το καλοκαίρι, ώστε όλο και περισσότερος κόσμος να γνωρίσει την χώρα μας.

psarri
Κατερίνα Ψάρρη

Η προσπάθεια είναι ιδιωτική πρωτοβουλία, στην προσπάθεια εξωστρέφειας και στήριξης του τουριστικού προιόντος της χώρας μας από την κα Κατερίνα Ψάρρη, διευθύνουσα συμβούλου των 2 εταιριών, καθώς η κα Shore είναι προσωπική της φίλη.

Η κα Shore και η ομάδα της θα φιλοξενηθεί στο Amazones Village Suites στο Πισκοπιανό Χερσονήσου.

Πάμε Ελλάδα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.