Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά «6η Διεθνής Έκθεση Medwood- Η έκθεση που προφέρει λύσεις και προτάσεις στον...

«6η Διεθνής Έκθεση Medwood- Η έκθεση που προφέρει λύσεις και προτάσεις στον ξενοδοχειακό κλάδο»

medwoodΗ έκτη κατά σειρά έκθεση MEDWOOD 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο METROPOLITAN EXPO, το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας μεταξύ 7 και 10 Απριλίου 2016, προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς. Η έκθεση συγκεντρώνει το ενδιαφέρον μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών του εξωτερικού καθώς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στον τομέα των υλικών, του ξύλου και των νέων τεχνολογιών.  

Οι βασικές κατηγορίες εκθεμάτων είναι: όλα τα είδη ξύλου, πατώματα, πέργκολες, στέγες, σκίαση, decking, διακοσμητικές επιφάνειες, φορμάικες, μελαμίνες, επενδύσεις εσωτερικού/εξωτερικού χώρου, συστήματα επίπλου κουζίνας και αποθήκευσης, πόμολα, καινοτόμα υλικά και εργαλεία.
Είτε πρόκειται για ανακαίνιση είτε για κατασκευή, οι επαγγελματίες θα βρίσκονται στην έκθεση να δώσουν στους επιχειρηματίες του ξενοδοχειακού κλάδου προτάσεις που ανταποκρίνονται στα σύγχρονα περιβαλλοντικά κριτήρια και στις προδιαγραφές ποιότητας έχοντας ως βασικό πρωταγωνιστή το ξύλο.
Η Medwood αποτελεί και το 2016 το σημείο ενημέρωσης για τις τάσεις στην ξυλεία, στο design και στην τεχνολογία καθώς και παρουσίασης καινοτόμων προϊόντων.
Η Medwood 2016  θα υποστηριχτεί από την διοργανώτρια εταιρεία της, Medexpo Α.Ε. μια από τις πιο εξειδικευμένες εταιρείες στο χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων και της έκδοσης επαγγελματικών περιοδικών.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την παρουσίαση της έκθεσης στην ιστοσελίδα www.medwood.gr, στο Facebook με το όνομα Medwood ή/και να επικοινωνείτε στο e-mail: ad@medwood.gr και το τηλ.: 210 2931011.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.