Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Δράμα: Τελετή Αφής Φλόγας της λαμπαδηδρομίας

Δράμα: Τελετή Αφής Φλόγας της λαμπαδηδρομίας

DSC_0316 (Large) DSC_0343 (Large)Στις 12-4-2016 στην Κεντρική Πλατεία της Δράμας στο πλαίσιο της 12ης Μαθητιάδας, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, πραγματοποιήθηκε η τελετή Αφής Φλόγας της λαμπαδηδρομίας, που πραγματοποιήθηκε από μαθητές των σχολείων Δράμας, οι οποίοι μετέφεραν τη Φλόγα σε δρόμους της πόλης, ενώ ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το Μουσικό Σχολείο Δράμας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του Δήμου Δράμας, της Αντιπεριφέρειας Δράμας και της Δ/θμιας Εκπ/σης Δράμας.
Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, στο χαιρετισμό του δήλωσε ότι ο Δήμος αποδέχθηκε θερμά την πρόσκληση για τη συμμετοχή του Δήμου Δράμας στη «Λαμπαδηδρομία» που θα διεξαχθεί, για πρώτη φορά, εκτός της Πρώτης Σερρών στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων της 12ης Μαθητιάδας, ενός εκ των κορυφαίων αθλητικών και πολιτιστικών γεγονότων που διεξάγεται από το 2002, ενώ τόνισε πως σε μια περίοδο δύσκολη για όλους μας, τέτοιου είδους εκδηλώσεις που προάγουν τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός εμπλούτισε τον αθλητισμό, εξευγενίζοντας την ψυχή και συσφίγγοντας τις ανθρώπινες σχέσεις, αποτελεί χρέος να είναι όλοι αρωγοί και υποστηρικτές τόσο ως Δημοτική Αρχή, όσο και ως άτομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.