Αρχική Γαστρονομία “Perovino” το νέο εστιατόριo υψηλής γαστρονομίας στην Costa Navarino

“Perovino” το νέο εστιατόριo υψηλής γαστρονομίας στην Costa Navarino

Η Costa Navarino καλωσορίζει τον Andrea Fusco, Michelin Star Chef

The Romanos, Anax Lounge & LobbyΗ Costa Navarino, ο κορυφαίος προορισμός αειφορίας στη Μεσσηνία, ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον γνωστό και βραβευμένο με αστέρι Michelin Ιταλό chef, Andrea Fusco, στο πλαίσιο της λειτουργίας τoυ νέου εστιατορίου υψηλής γαστρονομίας «Perovino», στην Costa Navarino.

Παρακολουθήστε το βίντεο με τον Chef.

 

Ερχόμενος από τη Ρώμη, όπου διευθύνει το δικό του μοντέρνο εστιατόριο Giuda Ballerino, στην κεντρική πλατεία Barberini, ο Andrea Fusco έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin (το 2011 και το 2014) και είναι Chef του Φεστιβάλ Καννών.

Ο Chef Fusco ειδικεύεται στην ιταλική και μεσογειακή κουζίνα, δημιουργώντας σύγχρονα πιάτα από διάφορες περιοχές, χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά. Απολαμβάνει ιδιαίτερα να μελετά τις τοπικές κουζίνες και να πειραματίζεται με τις τοπικές συνταγές, διατηρώντας παράλληλα την παραδοσιακή τους αύρα. Παράλληλα, εντυπωσιάζει το κοινό με την μοναδική του προσωπικότητα και μετατρέπει κάθε δείπνο σε μια συναρπαστική εμπειρία. Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά «Ο βασικός μας στόχος ως chef είναι να κάνουμε τους πελάτες μας χαρούμενους και να τους αλλάζουμε τη διάθεσή από την πρώτη στιγμή που έρχονται στο εστιατόριο μας! Μόλις πετύχουμε αυτό, η αποστολή μας έχει ολοκληρωθεί!»

Ο Andrea Fusco πρόκειται να συνδυάσει το ταλέντο του με τη γαστρονομική παράδοση 4000 ετών της περιοχής, τα φρέσκα υλικά από τα μποστάνια των resorts, και τα βραβευμένα κρασιά από τα αμπέλια της Costa Navarino. Όλα αυτά δίνουν το στίγμα των πιάτων που μας περιμένουν στο νέο εστιατόριo “Perovino”.    
Σε συνδυασμό με τα δύο ξενοδοχεία της Costa Navarino, το The Westin Resort Costa Navarino και το The Romanos, A Luxury Collection Resort, τα spa, τα γήπεδα γκολφ και μια σειρά από άλλες αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, οι επισκέπτες θα ζήσουν μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

Παράλληλα, η Costa Navarino προσφέρει στους επισκέπτες της αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες και σε μια σειρά από άλλα εστιατόρια, όπως το Flame με τα ειδικά μαγειρεμένα πιάτα του, τα εστιατόρια Barbouni και Almyra του Παπαϊωάννου που εστιάζουν κυρίως στο φρέσκο ψάρι, τα εστιατόρια Taverna και Souvlakerie που ειδικεύονται στις παραδοσιακές σπιτικές συνταγές, το Inbi που εστιάζει στην αυθεντική Ιαπωνική κουζίνα, το Nargile που παντρεύει γευστικές επιρροές μεταξύ του Λιβάνου και της Μέσης Ανατολής με λεπτά αρώματα και τέλος ο Morias και το Pero που προσφέρουν πρωινό και βραδινό μπουφέ, επηρεασμένο από την Ελληνική, αλλά και τη διεθνή κουζίνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.