Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το ΔΥΟ Forum 16 & 17 Απριλίου

Το ΔΥΟ Forum 16 & 17 Απριλίου

DYO-FORUM5Ο όμιλος ΖΙΤΑ (Zita Congress & Zita Medical Management) και το περιοδικό «ΔΥΟ» (Διατροφή – Υγεία – Ομορφιά), οργανώνουν Επιστημονικό και Εκθεσιακό Forum στις 16 & 17 Απριλίου 2016. Πολύτιμοι αρωγοί στην προσπάθεια αυτή είναι συγκεκριμένες επιστημονικές εταιρείες, οι οποίες θα διοργανώσουν δεκατέσσερις (14) Επιστημονικές Ημερίδες με ευρεία γκάμα θεματολογίας και καταξιωμένους ομιλητές.

Οι ημερίδες αυτές, την επιμέλεια και την οργάνωση των οποίων έχουν οι επιστημονικές εταιρείες, απευθύνονται αφενός μεν στα μέλη τους και στις αντίστοιχες επιστημονικές κοινότητες, αφετέρου δε στο ευρύτερο κοινό που θα έχει έτσι την ευκαιρία να ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις στους παραπάνω τομείς Υγείας, Διατροφής και Ομορφιάς από κορυφαίους επιστήμονες σε κάθε τομέα. Απ’ αυτή την άποψη, το ΔΥΟ Forum θα αποτελέσει ένα μοναδικό, για τα ελληνικά τουλάχιστον δεδομένα, διαδραστικό επιστημονικό γεγονός, που θα προσφέρει μόνο οφέλη τόσο για τους επιστήμονες όσο και για τους συμμετέχοντες.

Είναι ίσως η πρώτη φορά, που σε έναν κοινό χώρο, θα συναντηθούν χιλιάδες επιστήμονες (ιατροί και φαρμακοποιοί), δεκάδες χιλιάδες κοινού και σύσσωμη η βιομηχανία, που υποστηρίζει με προϊόντα και σύγχρονο εξοπλισμό, τον τόσο σημαντικό για την ζωή μας χώρο της υγείας, της διατροφής και της ομορφιάς.

Το ΔΥΟ Forum θα λάβει χώρα στο εξαιρετικό Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO, στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οι παραπάνω Επιστημονικές Εταιρείες, η ZITA GROUP και το περιοδικό «ΔΥΟ», σας προσκαλούν με ιδιαίτερη χαρά να συμμετάσχετε, σαν εταιρεία, σε αυτήν την εξαίρετη διοργάνωση, την οποία αναμένεται να παρακολουθήσουν:

5.000 – 7.000 περίπου ιατροί των συγκεκριμένων ειδικοτήτων,
3.000 – 5.000 φαρμακοποιοί
30.000 – 40.000 κοινού
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, ότι στο πλαίσιο του ΔΥΟ Forum, θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού, «2nd International Health Tourism Convention». Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία και το πρόγραμμα του συνεδρίου  επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.internationalhealthtourismconvention.com .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.