Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών των Μεσογείων

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών των Μεσογείων

Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών ΜεσογείωνΣυνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών των Μεσογείων είχε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, στο πλαίσιο συμβολικής κατάληψης που έκαναν οι εκπρόσωποι των αγροτών στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στην Παλλήνη.

Στη συζήτηση που έγινε η Επιτροπή ενημέρωσε τον κ. Φιλίππου για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και εκείνος τους εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον αγώνα τους και στα δίκαια αιτήματά τους, τονίζοντας παράλληλα ότι θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσει ο διάλογος με κυβέρνηση, όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που απασχολούν τον αγροτοκτηνοτροφικό κλάδο στο σύνολό του αλλά και τα επιμέρους ζητήματα που υπάρχουν στην Ανατολική Αττική, ώστε να βρεθεί η λύση που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση – ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην Περιφέρεια Αττικής που είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε ειδικά στην περίοδο της οικονομικής κρίσης που ο πρωτογενής τομέας μπορεί να αποτελέσει τον βασικό παραγωγικό πυλώνα της εθνικής οικονομίας.

Αποφασίστηκε τέλος, να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν νέα συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής και της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών των Μεσογείων ώστε να συζητηθούν λεπτομερώς και να αναδειχθούν περαιτέρω τα προβλήματα και οι δυσκολίες των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Αττικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.