Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ με τον Γενικό Γραμματέα του UNWTO με...

Συνάντηση Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ με τον Γενικό Γραμματέα του UNWTO με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας το 2016

Δημήτρης Τρυφωνόπουλος Taleb Rifai ΜαδρίτηΟι  τάσεις  του Τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο και τα χαρακτηριστικά της διεθνούς ζήτησης όπως αυτά διαμορφώνονται το  2016, ήταν το θέμα της συνάντησης που είχε  ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος με τον Γενικό Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού κ. Taleb Rifai στο πλαίσιο της 36ης Διεθνούς  Τουριστικής Έκθεσης FΙΤUR που πραγματοποιείται  στην Ισπανία μεταξύ 20 και 24 Ιανουαρίου.
Ο κ Δημήτρης Τρυφωνόπουλος μετέβη στη Μαδρίτη με την αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά για τα εγκαίνια της 36ης FITUR, με στόχο την ανάπτυξη του εισερχόμενου από την Ισπανία τουρισμού. Σημειώνεται ότι η χώρα αυτή  αποτελεί ταυτόχρονα  πύλη εισόδου μεγάλου αριθμού τουριστών από τις χώρες της Νοτίου Αμερικής προς ευρωπαϊκούς προορισμούς.
Οι δύο Γενικοί Γραμματείς, κ.Taleb Rifai  και  Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, συζήτησαν τα ενθαρρυντικά στοιχεία του Ελληνικού Τουρισμού κατά το έτος 2015 και αντάλλαξαν απόψεις για πρακτικές προώθησης  τουριστικών προορισμών και νέων τουριστικών προϊόντων, με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας το 2016.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.