Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σε τροχιά αξιοποίησης και εμπορικής εκμετάλλευσης το Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου μετά από...

Σε τροχιά αξιοποίησης και εμπορικής εκμετάλλευσης το Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου μετά από 11 χρόνια εγκατάλειψης

Αξιοποίηση-εμπορική εκμετάλλευση χώρων του Ολυμπιακού Ακινήτου στο Γαλάτσι από την ΕΤΑΔ AE, μετά από 11 χρόνια μη λειτουργίας και απαξίωσης του.

Ολυμπιακό_Γυμναστήριο_ΓαλατσίουΤον περασμένο Σεπτέμβριο η ΕΤΑΔ, κατάφερε να καταστήσει τους βοηθητικούς χώρους 2.500τμ στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, που παρέμενε εκτός χρήσης επί 11 χρόνια, εντός μόλις 48 ωρών, ικανό και κατάλληλο για την προσωρινή στέγαση προσφύγων.
Μετά την αποκατάσταση της εγκατάστασης, τη δημοσιότητα που έλαβε το θέμα και τις προσπάθειες της Εταιρίας, σήμερα η ΕΤΑΔ ΑΕ υπέγραψε σύμβαση βραχυχρόνιας παραχώρησης χώρων του Ολυμπιακού Κλειστού Γυμναστηρίου Γαλατσίου για τη διεξαγωγή γυρισμάτων και Live events του τηλεοπτικού show X-factor, που θα προβληθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ένα Ολυμπιακό Ακίνητο που επί της ουσίας  παρέμεινε ανεκμετάλλευτο επί 11 χρόνια, επιβαρύνοντας την εταιρεία με έξοδα φύλαξης, συντήρησης και επίβλεψης και που μέχρι πρόσφατα παρουσίαζε εικόνα εγκατάλειψης, που απέτρεπε κάθε είδους εκμετάλλευση, μετά από σοβαρές προσπάθειες της νέας Διοίκησης της ΕΤΑΔ ΑΕ, έχει μπει πλέον σε τροχιά αξιοποίησης.

        

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.