Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Έκθεση: ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ, 
13-17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΣΤΟ METROPOLITAN...

Έκθεση: ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ, 
13-17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΣΤΟ METROPOLITAN EXPO

banner touristikes ektheseis2016« 932 εκθέτες και 45.000 τ.μ. καταλαμβανόμενου εκθεσιακού χώρου δημιουργούν τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουριστικών ειδών σε όλο τον κόσμο.»
Οι εκθέσεις ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ που διοργανώνονται από 13 έως 17 Ιανουαρίου 2016, στο Metropolitan Expo στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» συγκεντρώνουν 932 εκθέτες από όλη την Ελλάδα και καταλαμβάνουν 45.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου. Τα μεγέθη αυτά την κατατάσσουν στην κορυφή αφενός στο σύνολο των εμπορικών εκθέσεων στην Ελλάδα και αφετέρου στο σύνολο των μεγαλύτερων εκθέσεων τουριστικών ειδών σε όλο τον κόσμο. Για την ακρίβεια σε παγκόσμιο επίπεδο βρίσκεται σε μια από τις  δύο πρώτες θέσεις σε μέγεθος και αριθμό εκθετών μαζί με την Las Vegas Souvenir Show.  
Στη ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ, θα παρουσιασθεί η μεγαλύτερη γκάμα τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης, όλα δείγματα της ανεκτίμητης Ελληνικής παράδοσης και χαρακτηριστικές κατασκευές από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μεταξύ των εκθεμάτων θα είναι κεραμικά, δερμάτινα είδη, τουριστικά ενδύματα, εικόνες, χειροποίητα διακοσμητικά, αγάλματα – γλυπτά,  διάφορα χάλκινα και μπρούτζινα αντικείμενα.
Στην έκθεση ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2016 θα παρουσιαστούν τουριστικά είδη από την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, όπως γυαλιά ηλίου, αξεσουάρ μόδας, ενδύματα, είδη θαλάσσης, κάρτες, πίνακες, μπιζού, ρολόγια, κλπ.
Με τον τουρισμό να αποτελεί για την Ελλάδα την βαριά της βιομηχανία, οι εκθέσεις ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2016 τροφοδοτούν την τουριστική αγορά και αποτελούν πόλο έλξης για τους εμπορικούς επισκέπτες όλης της χώρας, επιχειρηματίες στον τομέα της λιανικής πώλησης τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης.
Οι  εκθέσεις ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2016 θα λειτουργούν καθημερινά από την Τετάρτη 13 έως και την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 από τις 10:00 έως τις 20:00. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.