Αρχική Αεροπορικά Νέα Δυναμική η παρουσία του Ομίλου Μουζενίδη και της Ellinair στη Philoxenia 2015

Δυναμική η παρουσία του Ομίλου Μουζενίδη και της Ellinair στη Philoxenia 2015

ellinair ellinair2  Δυναμική ήταν η παρουσία του Ομίλου Μουζενίδη και της Ellinair στην 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia. Ο Όμιλος Μουζενίδη, με παρουσία σε περισσότερες από 80 πόλεις του κόσμου και με εφαλτήριο την αυτοτέλεια και την εξειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών, εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και ιδανική σχέση ποιότητας τιμής. Το επιβλητικό stand 120 τ.μ, στο οποίο φιλοξενήθηκαν οι 18 εταιρείες και τομείς δράσεις του Group, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον κοινού και επαγγελματιών και η επισκεψιμότητα υπερέβη κάθε προσδοκία.

ellinair3Ο Όμιλος Μουζενίδη ήταν ο χορηγός του συνεδρίου «Destination Thessaloniki: 365 days”, με εξέχοντες ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και στόχο την ανάδειξη της δυναμικής που αναπτύσσεται από διαφορετικές μορφές τουρισμού στην Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, καθ’  όλη τη διάρκεια του έτους.
Πρόσθετα, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της Philoxenia, πραγματοποίησε εκδήλωση στην αίθουσα «Θεσσαλονίκη» του Βελλίδειου Συνεδριακού Κέντρου με στόχο την παρουσίαση του αναπτυξιακού σχεδιασμού της Ellinair, καθώς και των νέων τουριστικών προορισμών για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων 2015 – 2016. ellinair4Την εκδήλωση χαιρέτισε η Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ του Νομού Θεσσαλονίκης, κυρία Βούλα Πατουλίδου, η οποία τόνισε τη σημασία της δραστηριότητας του Ομίλου Μουζενίδη και ευχήθηκε νέες επιτυχίες.
Ο Πρόεδρος της Ellinair κ. Ιωάννης Μουζενίδης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε στο νέο πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας για το 2016, καθώς και στην ενίσχυση του στόλου με αεροσκάφη τύπου Boeing και Airbus. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι ο στόλος της Ellinair θα αποτελείται άμεσα από οκτώ (8) συνολικά αεροσκάφη, δύο (2) Avro RJ85, τέσσερα (4) Boeing 737 και δύο (2) Airbus 319, καθώς και ότι έχει προγραμματιστεί ο διπλασιασμός του υπάρχοντος αριθμού αεροσκαφών έως το καλοκαίρι του 2016.
Αναφερόμενος στις νέες χώρες στις οποίες επεκτείνονται η δραστηριότητα τόσο της Ellinair, όσο και του Ομίλου, τόνισε πως έχει δοθεί έμφαση στη δυτική Ευρώπη και πως την παρούσα στιγμή από τις πλέον σημαντικές αγορές αποτελούν η Κύπρος, η Πολωνία, η Τουρκία και η Γερμανία, ανακοινώνοντας και την ίδρυση των νέων γραφείων του Ομίλου σε Κύπρο και Γερμανία.
Επίσης, ο κ. Μουζενίδης υπογράμμισε τις ουσιαστικές δυνατότητες κερδοφορίας που μπορεί να προσφέρει η Ellinair στα ταξιδιωτικά πρακτορεία και τόνισε πως η συνεργασία αποτελεί καθοριστικό εργαλείο για αμοιβαία ανάπτυξη.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν αναλυτικά τα νέα εορταστικά προγράμματα της εταιρείας Mouzenidis Travel για τους προορισμούς ανατολικής και δυτικής ευρώπης, καθώς και οι ποικίλες δυνατότητες που προφέρονται στους ταξιδιωτικούς πράκτορες για άμεση online εξυπηρέτηση. Την ολοκλήρωση των ομιλιών ακολούθησαν κληρώσεις με πλούσια δώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.