Αρχική Αεροπορικά Νέα Το πρώτο A350 XWB της Finnair έκανε την παρθενική του πτήση

Το πρώτο A350 XWB της Finnair έκανε την παρθενική του πτήση

Finnair_A350XWBΤο πρώτο A350 XWB της Finnair ολοκλήρωσε την πρώτη πτήση του στην Τουλούζη. Το αεροσκάφος μπαίνει τώρα στην τελική φάση παραγωγής, περιλαμβάνοντας περαιτέρω ελέγχους, δοκιμές εδάφους & πτητικές δοκιμές. Το αεροσκάφος έχει προγραμματιστεί για παράδοση εντός των προσεχών εβδομάδων.
Η Finnair θα γίνει η πρώτη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη που θα λειτουργήσει το A350 XWB και η τρίτη αεροπορική εταιρία στον κόσμο. Η Finnair απέκτησε συνολικά 19 A350XWB και θα λειτουργήσει το στόλο σε δημοφιλείς προορισμούς μεγάλων αποστάσεων, ξεκινώντας με το δρομολόγιο μεταξύ Ελσίνκι και Σαγκάης.

Το A350 XWB της Airbus είναι το ολοκαίνουργιο μεσαίου μεγέθους αεροσκάφους που πραγματοποιεί  ταξίδια μεγάλου βεληνεκούς και το νεότερο μέλος αεροσκαφών   ευρείας ατράκτου της Airbus. Το A350 XWB είναι το πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό αεροσκάφος στον κόσμο, θέτοντας νέα πρότυπα όσον αφορά την εμπειρία πτήσης για τους επιβάτες, επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας για τις αεροπορικές εταιρείες. Το A350 XWB έχει 782 επιβεβαιωμένες παραγγελίες, από 40 πελάτες, από τον Αύγουστο του 2015.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.