Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Αktina Travel Group συμμετέχει στην έκθεση Global Oil & Gas Black...

Το Αktina Travel Group συμμετέχει στην έκθεση Global Oil & Gas Black Sea and Mediterranean

aktinagroupΤο Αktina Travel Group, ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός της Ελλάδας, θα συμμετέχει ως εκθέτης και χορηγός στη μεγάλη διεθνή Έκθεση “Global Oil & Gas Black Sea and Mediterranean” που θα πραγματοποιηθεί στις 23-24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Η συμμετοχή αυτή σηματοδοτεί τη δυναμική ανάπτυξη του Ομίλου στον τομέα της ενέργειας καθώς και τη στρατηγική επιλογή να στηρίζει προσπάθειες και πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην ανάδειξη της χώρας μας ως ενεργειακού κόμβου στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Μεσογείου.

Έχοντας σημαντική παράδοση και υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία στην παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε ναυτιλιακές και εμπορικές εταιρείες, το Αktina Travel Group ενισχύει το εύρος των δραστηριοτήτων του και στον τομέα της ενέργειας παρέχοντας εξειδικευμένη εξυπηρέτηση τόσο σε πληρώματα όσο και σε στελέχη εταιρειών που ασχολούνται με Oil & Gas.

Η Έκθεση και το Συνέδριο “Global Oil & Gas Black Sea and Mediterranean”, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα, πλησίον του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το Συνέδριο αναμένεται να εστιάσει στο ρόλο της ευρύτερης περιοχής στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη καθώς και στην πρόσφατη δραστηριότητα και τις εξελίξεις στον τομέα των υδρογονανθράκων στη Μαύρη Θάλασσα, την Ανατολική Μεσόγειο, το Ιόνιο και το Αιγαίο.

H Έκθεση και το Συνέδριο θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ), ενώ έως σήμερα έχουν επιβεβαιωθεί συμμετοχές από σημαντικό αριθμό Υπουργείων Ενέργειας της ευρύτερης περιοχής και από εθνικές εταιρίες πετρελαίου, φυσικού αερίου καθώς και δεκάδες ομιλητές διεθνούς κύρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.