Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στις 16 Σεπτεμβρίου (και κάθε μέρα) …”I love Athens!” και ο προορισμός...

Στις 16 Σεπτεμβρίου (και κάθε μέρα) …”I love Athens!” και ο προορισμός Παρίσι του αξέχαστου τραγουδιού γίνεται.. Αθήνα!

“I love Athens!”
Η Έλλη Πασπαλά στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών!
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου

image004Τη πρώτη εκτέλεση του τραγουδιού “I love Athens!” σε διασκευή της πασίγνωστης σύνθεσης “I love Paris” υποδέχεται στις 16 Σεπτεμβρίου, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και μας καλεί να απολαύσουμε όλοι μαζί, την υπέροχη Έλλη Πασπαλά και την Underground Youth Orchestra.

Τα υπέροχα λὀγια της πρόσκλησης, το ίδιο το τραγούδι, αλλά και οι συντελεστές του – η διάσημη ερμηνεύτρια Έλλη Πασπαλά και η Underground Youth Orchestra – σε κάνουν να σημειώσεις την ημερομηνία της εκδήλωσης, σαν “MUST” με κεφαλαία στο ημερολόγιό σου.
 

Στο αεροδρόμιο ..αγαπάμε τις συνδέσεις! Ανθρώπων, πολιτισμών, δρομολογίων και κυρίως.. πόλεων! Με παράδοση σε αυτό που ονομάζουμε “City Pairs”/ζευγάρια πόλεων και αγάπη για τη μουσική, υποδεχόμαστε στο αεροδρόμιο με μεγάλη χαρά τη διάσημη ερμηνεύτρια Έλλη Πασπαλά και την Underground Youth Orchestra, για την πρώτη ζωντανή επίσημη εκτέλεση του τραγουδιού “I love Athens!” σε διασκευή της πασίγνωστης σύνθεσης “I love Paris”, της πόλης που το 1953 ύμνησε ο Cole Porter.

Στις 16 Σεπτεμβρίου (και κάθε μέρα) …”I love Athens!” και ο προορισμός Παρίσι του αξέχαστου τραγουδιού γίνεται.. Αθήνα! Σε διασκευή για την αγαπημένη πόλη μας, το “I Love Athens” ακούγεται στο αεροδρόμιο για πρώτη φορά – μαζί με άλλες θαυμάσιες συνθέσεις που θα πλημμυρίσουν ζωντανά την αίθουσα αναχωρήσεων την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, στις 12:30, με τη σπάνια φωνή της Έλλης Πασπαλά.

Σας περιμένουμε στις Αναχωρήσεις (είσοδος 3, περιοχή check-in 89-94) για να απολαύσουμε την Έλλη Πασπαλά, μαζί με τους ταξιδιώτες που θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους από το αεροδρόμιο με μουσική.

Σύνδεση με το Παρίσι λοιπόν και η Air France θα είναι κι εκείνη μαζί μας, προσφέροντας με κλήρωση ταξίδια για το Παρίσι που όλοι αγαπάμε, σε τυχερούς ταξιδιώτες, φίλους της μουσικής και.. των αξέχαστων πόλεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.