Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στην Αθήνα 3 και 4 Νοεμβρίου, για προσλήψεις η Disneyland® Paris

Στην Αθήνα 3 και 4 Νοεμβρίου, για προσλήψεις η Disneyland® Paris

greece_Disneyland_Nov_2015Στις 3 και 4 Νοεμβρίου, οι ιθύνοντες της Disneyland Paris, θα βρίσκονται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, σε αναζήτηση προσωπικού, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία σε Έλληνες διαφόρων ηλικιών να εργαστούν στο χώρο.

Είστε άνω των 18 ετών; Έχετε σας αρέσει η εξυπηρέτηση των πελατών, έχετε ήδη επαγγελματική εμπειρία στον τομέα του τουρισμού; Είναι τα γαλλικά και τα αγγλικά σας τέτοια που να μπορείτε να εργαστείτε μιλώντας αυτές τι γλώσσες, έχετε την κατοχή σας τα απαραίτητα έγγραφα για να εργαστείτε στη Γαλλία; Αν ναι, μπείτε στην ομάδα μας και να παρέχουμε τη μαγεία της Disney σε εκατομμύρια επισκέπτες! Γράφει στην ιστοσελίδα της η Disneyland® Paris.

Στις ειδικότητες που αναζητά η εταιρεία συγκαταλέγονται θέσεις για σερβιτόρους, βοηθούς, μαγείρων, ζαχαροπλάστες, μπάρμεν, υπαλλήλους στην υποδοχή εστιατορίων και ταμίων σε καταστήματα ταχείας εστίασης, αλλά και θέσεις για animateur, υπαλλήλους τηλεφωνικών κέντρων κρατήσεων και εκδοτηρίων, πωλητές, ρεσεψιονίστ.

Οι αιτήσεις είναι ήδη ανοικτές στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.