Αρχική Αεροπορικά Νέα Ryanair: Τελευταία ευκαιρία να δείτε το όνομα και το πρόσωπό σας σε...

Ryanair: Τελευταία ευκαιρία να δείτε το όνομα και το πρόσωπό σας σε αεροσκάφος

Τους 250,000 μέσα σε μόλις 6 εβδομάδες, έφτασαν οι followers της Ryanair, στο Facebook

ryanairΕνόψει των 30ων γενέθλιων της, η Ryanair λάνσαρε τον διαγωνισμό ‘30 Names 30 Planes’, δίνοντας σε 30 τυχερούς fans, την ευκαιρία να δούνε το όνομά και το πρόσωπό τους σε 30 αεροσκάφη της Ryanair. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται μόνο μέσω της σελίδας της Ryanair στο Facebook, όπου οι fans μπορούνε να ανεβάσουνε την φωτογραφία τους και να κάνουν λήψη του προσωπικού τους video με το όνομα και το πρόσωπο τους μέχρι τις 9 μ.μ. την Δευτέρα, 31 Αυγούστου.

Η  σελίδα της Ryanair στο Facebook προσφέρει πληροφορίες σχετικά με δρομολόγια και νέες υπηρεσίες, μοναδικούς διαγωνισμούς και προσφορές καθώς και υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, μεγαλώνοντας παράλληλα στο Twitter, YouTube, Instagram, LinkedIn και Google+ pages.

Ο Robin Kiely, Διευθυντής Επικοινωνίας της Ryanair δήλωσε:

“Xαιρόμαστε ιδιαίτερα για την μεγάλη απήχηση της σελίδας μας στο Facebook μέσα σε μόλις έξι  εβδομάδες και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερους διαγωνισμούς και μοναδικές προσφορές με τους fans μας.

30 τυχεροί fans θα δούν το όνομα και το πρόσωπό τους σε ένα από τα 30 αεροσκάφη της Ryanair, ενώ μετράμε ήδη χιλιάδες συμμετοχές. Μπορείτε ακόμα να δηλώσετε συμμετοχή, καθώς ο διαγωνισμός κλείνει την Δευτέρα, 31 Αυγούστου και οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.