Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Η πρώτη πισίνα “στον ουρανό”, αν θέλετε να επιπλέετε στον αέρα!!! Ρίξτε...

Η πρώτη πισίνα “στον ουρανό”, αν θέλετε να επιπλέετε στον αέρα!!! Ρίξτε μια ματιά

Το ερώτημα είναι, θέλουμε να αισθανόμαστε σαν να επιπλέουμε στον αέρα στο κεντρικό Λονδίνο;

landscape-skyhigh-pool

Είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από γυαλί και αιωρείται στον 10ο όροφο.
Προειδοποίηση: Εάν φοβάστε τα ύψη, δείτε καλύτερα μακριά.

Ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο νότιο Λονδίνο χτίζει την πρώτη Sky Pool, από οκτώ ιντσών-χοντρό γυαλί στον 10ο όροφο. Ενώ ένα μακρύ πόδι-γέφυρα, θα γεφυρώνει τις δύο πολυκατοικίες – ένας  σίγουρος!!! τρόπος για να ταξιδέψει ο γείτονάς σας να δανειστεί ένα φλιτζάνι ζάχαρη.

glass-bottomed-sky-pool-2

«Το όραμά μου για μια Sky Pool προήλθε από την επιθυμία να διευρύνουμε τα όρια στην ικανότητα της κατασκευής και της μηχανικής,” ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας Ballymore, Sean Mulryan. «Η εμπειρία της πισίνας θα είναι πραγματικά μοναδική? Θα αισθάνονται σαν να επιπλέουν στον αέρα στο κέντρο του Λονδίνου.”

Όμως, το ερώτημα είναι, θέλουμε να αισθανόμαστε σαν να επιπλέουμε στον αέρα στο κεντρικό Λονδίνο;

glass-bottomed-sky-pool-3

Είναι σαφώς ένα αρχιτεκτονικό επίτευγμα, αλλά πώς η άνεση του να είναι σε θέση να αγγίξει το κατώτατο σημείο της αλλαγής στην πισίνα, όταν το κάτω μέρος είναι μόλις και μετά βίας εκεί; Η κατασκευή έχει οριστεί να ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι και το κτίριο θα είναι έτοιμο το 2017, οπότε υποθέτω ότι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τότε για να μάθουμε.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.