Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο ΙΟΠ θα διοργανώσει το Πανελλήνιο ORCi & IRC

Ο ΙΟΠ θα διοργανώσει το Πανελλήνιο ORCi & IRC

Celestyal Cruises

Γ. Παπαδημητρίου: «Είμαστε πανέτοιμοι, για μια ακόμα πετυχημένη διοργάνωση

iopeiraios_dt_2015_08_20.f«Είμαστε πανέτοιμοι για μια ακόμα πετυχημένη διοργάνωση. Απομένουν 20 ημέρες για την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανοικτής Θαλάσσης και οι άνθρωποι του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς έχουν φροντίσει για όλα. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μια συναρπαστική διοργάνωση, με σκληρό συναγωνισμό και πολύ θέαμα. Άλλωστε το ότι θα συμμετάσχουν τα κορυφαία σκάφη και πληρώματα ανοικτής θαλάσσης εγγυούνται και για τα δύο».
Λόγια του πρόεδρου του διοργανωτή ΙΟΠ Γιάννη Παπαδημητρίου, μιλώντας για την κορυφαία διοργάνωση.  
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θαλάσσης ORCi & IRC θα διεξαχθεί στο Φαληρικό Όρμο από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2015 και παράλληλα θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο ο αγώνας ORC-1 & IRC Open International Offshore Regatta στη μνήμη του Σπύρου Δήμου.  Διοργανωτής είναι ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης (ΕΑΘ) της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ).

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι και την Παρασκευή 31 Αυγούστου, είτε στην γραμματεία του ΙΟΠ, είτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης  www.iop.gr/offshore2015.   

Την Τετάρτη 09 Αυγούστου θα γίνει η Συγκέντρωση των κυβερνητών και η Τελετή Έναρξης, οι ιστιοδρομίες θα γίνουν από την Πέμπτη 10/09 έως και την Κυριακή 13/09, ενώ την ίδια μέρα θα γίνει και η Τελετή Λήξης της διοργάνωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.