Home Αθλητικά Σε φουλ προετοιμασία οι αθλητές Αλπικών και Βορείων αθλημάτων

Σε φουλ προετοιμασία οι αθλητές Αλπικών και Βορείων αθλημάτων

Στο Χίντερτουξ και στο Μπάσκο, θα συνεχίσουν οι χιονοδρόμοι μας

chionodromia_o_dt_2015_08_20.f1Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία των Εθνικών μας ομάδων χιονοδρομίας ενόψει της νέας περιόδου. Οι προετοιμασίες και οι δοκιμασίες στα ελληνικά βουνά ολοκληρώθηκαν και ξεκινάει η προετοιμασία εκτός συνόρων σε χιονοδρομικά κέντρα του εξωτερικού.
Οι αθλητές των Αλπικών αγωνισμάτων βρίσκονται ήδη από προχθές στον παγετώνα του Χίντερτουξ της Αυστρίας για να κάνουν προπόνηση στο χιόνι για δύο περίπου βδομάδες. Αυτοί είναι οι αθλητές της εφηβικής ομάδας Α. Βασιλείου, Α. Μάντσιου, Β. Μάντσιος, Ε. Μποσμαλή, Α. Τζιούφα Β. και Σ. Τσιοβόλος.

Η αντίστοιχε ομάδες των ανδρών και νέων με τους Γ. Αντωνίου, Α. Κατσάνης, Δ. Μπακαλιός, Γ. Πρώιος, Σ. Ράλλη, Μ. Σαμαρίνου, Γ. Στοΐδης και Ν. Τζιόβας θα αναχωρήσει την Κυριακή (23/08). Τις δύο ομάδες θα τις συνοδέψουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Μιχάλης Ζουράρης και Στέργιος Πάππος αντίστοιχα.  

Η ομάδα των Βορείων αθλημάτων από σήμερα (20/08) βρίσκεται στο Μπάσκο της Βουλγαρίας για προετοιμασία στο κέντρο Διάθλου, η οποία θα συνεχισθεί έως και την άλλη Πέμπτη 27 Αυγούστου και αμέσως μετά θα αναχωρήσουν για το Κεΐ Γκρατιστέι της Ρουμανίας για να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Θερινού Διάθλου (28-30 Αυγούστου 2015). Στην αποστολή μετέχουν οι αθλητές Α. Αγγέλης, Κ. Κλεάνθης, Δ. Κυριαζής, Π. Παπάσης, Μ. Τσακίρη και Ν. Τσουρέκας και οι προπονητές Κ. Ξάνθης και Α. Τσακίρης.  

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.