Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Discover South Aegean με την Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

Discover South Aegean με την Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

«Το Αιγαίο μέσα μου» @ GOLDEN HALL

Inv. PanelsΗ γκουρού της ευτυχίας Life Coach ΔΡ. Νάνσυ Μαλλέρου, θα βρεθεί την Τετάρτη 24.06 στις 17:30 – 19:00 στο Golden Hall και θα μας εξηγήσει γιατί οι διακοπές είναι εσωτερική υπόθεση,  σε ένα μοναδικό Life Coaching Seminar με τίτλο «Το Αιγαίο μέσα μου».  
Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μέρος της ενέργειας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «Discover South Aegean» στο Golden Hall,  στο πλαίσιο της οποίας για 4 μήνες ο επισκέπτης του εμπορικού κέντρου, έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τα  50 νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά τους, τα μοναδικά πολιτιστικά μνημεία της περιοχής, τις συναρπαστικές παραλίες και τη γαστρονομία του Νοτίου Αιγαίου.

Στο Golden Hall, την Τετάρτη 24.06 στις 17:30-19:00, παρακολουθήστε το μοναδικό αυτό σεμινάριο. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Golden Hall.. First of all

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.