Αρχική Γαστρονομία Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται στο επίκεντρο του φεστιβάλ γαστρονομίας του Porto Carras...

Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται στο επίκεντρο του φεστιβάλ γαστρονομίας του Porto Carras Grand Resort για δεύτερη συνεχή χρονιά

Porto_Carras_GastronomyΔιάσημοι chef, ξεχωριστές γεύσεις, μοναδική ατμόσφαιρα – στο κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό – τη μαγευτική Σιθωνία Χαλκιδικής.
Οι βραβευμένοι chef Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Χριστόφορος Πέσκιας, Ηλίας Μαμαλάκης, Δημήτρης Δημητριάδης, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Jean Louis Capsalas, Ντίνα Νικολάου, Mιχάλης Νουρλόγλου, Σταύρος Μαλλιαρίδης, επιδίδονται σε συνταγές που ικανοποιούν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα καταπλήττει τους ουρανίσκους με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές!
Στο Tsipouraki Restaurant, το οποίο βρίσκεται στη βραβευμένη με Γαλάζια σημαία Porto Carras Μαρίνα με τη μαγευτική θέα, από τις 20 Ιουνίου ως τις 5 Σεπτεμβρίου 2015, οι μυρωδιές που θα ξεχυθούν από τις κουζίνες θα είναι γλυκές και τρυφερές, όσο και τα συναισθήματά μας όταν θυμόμαστε τα αχνιστά πιάτα της ελληνικής κουζίνας που καθόρισαν τη ζωή και τις μνήμες μας.
Αυτό το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015, ο δημοφιλής chef Σταύρος Μαλλιαρίδης έβαλε την ποδιά του και μας ξενάγησε στη μαγεία της ελληνικής κουζίνας στο εστιατόριο Tsipouraki του Porto Carras Grand Resort.
Συνοδεία εκλεκτού οίνου Domaine Porto Carras.

 Η απόλαυση φέτος μιλάει μόνο ελληνικά!
 
Για κρατήσεις: (+30) 2375077000

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.