Αρχική Αεροπορικά Νέα SkyGreece: Ξεκινά από αύριο 24 Μαϊου, 2015, τις υπερατλαντικές πτήσεις σε ΗΠΑ...

SkyGreece: Ξεκινά από αύριο 24 Μαϊου, 2015, τις υπερατλαντικές πτήσεις σε ΗΠΑ και Καναδά

Kountoura-AlexandrisΗ SkyGreece πραγματοποιεί την πρώτη της πτήση, στις 24 Μαΐου, με τον “Ταξιάρχη” – το ιδιόκτητο Boeing 767/300ER, 274 θέσεων και στη συνέχεια με τον “Άγιο Δημήτριο”- το Air Bus A340/300, 300 θέσεων,  συνδέοντας την Αθήνα με το Τορόντο. Ενώ στις 18 Ιουνίου, αναμένεται η πρώτη πτήση από Θεσσαλονίκη προς Τορόντο με στάση στη Βουδαπέστη.
Με την ελληνική σημαία στο ουραίο πτερύγιο και τις σφραγίδες τριών οργανισμών για την ασφάλεια πτήσεων (EASA, USA FAA, CANADA CTA), η SkyGreece Airlines, στις 19 Ιούνιου θα κάνει το πρώτο της ταξίδι από Αθήνα προς Νέα Υόρκη.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της εταιρίας, Πατήρ Νικόλαος Αλεξανδρής, η SkyGreece, είναι ένα “ξέσπασμα” του ελληνισμού της ομογένειας, που δημιουργήθηκε για να μείνει και να αναπτυχθεί περαιτέρω. Η SkyGreece, αποτελεί το όχημα της ελληνικής φιλοξενίας, της ελληνικής παράδοσης, της ελληνικής κουλτούρας και της ελληνικής σημαίας.

Η στρατηγική συνεργασία της SkyGreece με την BH Air, όπως δήλωσε ο CCO της εταιρίας κύριος Βασίλειος Αλεφάντης, ενισχύει το περαιτέρω πτητικό έργο της εταιρίας ενδυναμώνοντας την παρουσία της στην ευρύτερη Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια.

Μήνυμα της κυβέρνησης μετέφερε η υπουργός τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά, η οποία δήλωσε την υποστήριξη της κυβέρνησης στο μεγάλο αυτό εγχείρημα της SkyGreece Airlines για την ένωση της Ελλάδας με τον απόδημο ελληνισμό της Βορείου Αμερικής.

Η SkyGreece Airlines, είναι η νέα ελληνική αεροπορική εταιρία, που “ανοίγει τα φτερά της”, προκειμένου να ξανασυνδέσει με απευθείας υπερατλαντικές πτήσεις, την Ελλάδα με τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Είναι δημιούργημα από ομογενείς επιχειρηματίες που πίστεψαν σε αυτό το όραμα και  το υλοποιούν με σκοπό την τακτική και όχι εποχική σύνδεση της Ελλάδας με την Αμερική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.