Αρχική Αστικες συγκοινωνίες Οι ώρες λειτουργίας των αστικών συγκοινωνιών τη Δευτέρα και τη Τρίτη του...

Οι ώρες λειτουργίας των αστικών συγκοινωνιών τη Δευτέρα και τη Τρίτη του Πάσχα

BUSES-300x171Πρόγραμμα λειτουργίας, προσαρμοσμένο στην επιβατική κίνηση των εορταστικών ημερών, θα ακολουθήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τη Δευτέρα και τη Τρίτη του Πάσχα.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ θα εκτελούνται με βάση τον προγραμματισμό της Κυριακής. Την Τρίτη τα δρομολόγια θα είναι βασισμένα σε πρόγραμμα Σαββάτου, με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες. α) Τα πρώτα δρομολόγια θα βασίζονται σε πρόγραμμα καθημερινής β) Οι γραμμές του αεροδρομίου, των σταθμών ΚΤΕΛ, και του Πειραιά θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση. Για τα νυκτερινά  δρομολόγια των  γραμμών 040,Χ14 και του τρόλει 11 δίνονται στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11 185.

Τη Δευτέρα του Πάσχα δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια των τρόλεϊ στις γραμμές 7 (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ – ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ) και 8 (ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ).

Για τα δρομολόγια των σταθερών συγκοινωνιών Metro, Ηλεκτρικό και Τραμ θα ισχύει το εξής πρόγραμμα:

Τη Δευτέρα του Πάσχα στη γραμμή 1 (ΗΣΑΠ) & 2 του Μετρό (Ανθούπολη – Ελληνικό) οι διελεύσεις των συρμών θα είναι ανά 12 λεπτά. Στη γραμμή 3 του Μετρό (Αγία Μαρίνα- Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο) θα εκτελούνται δρομολόγια ανά 10 λεπτά. Στη γραμμή του Τραμ τα δρομολόγια θα εκτελούνται κάθε 30 λεπτά.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο Τηλεφωνικό Κέντρο 11 185 του ΟΑΣΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.