Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Weber Shandwick ανακοινώνει τη συνεργασία της με το απόλυτο Fine Greek...

Η Weber Shandwick ανακοινώνει τη συνεργασία της με το απόλυτο Fine Greek Dining & Cocktail Bar Remezzo της Μυκόνου

logo_Weber_Shandwick remezzo_mykonos_dining_cocktail_barΣτη Weber Shandwick Athens ανέθεσε το λογαριασμό του για την Επικοινωνία το  Remezzo, το απόλυτο Fine Greek Dining & Cocktail Bar της Μυκόνου και μοναδικό σημείο συνάντησης του παγκόσμιου ελίτ που επισκέπτεται το νησί.
H Weber Shandwick θα προσφέρει υπηρεσίες επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, προβολή σε εθνικά και διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης υψηλού κύρους, καθώς και το σχεδιασμό και την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου media plan, αναδεικνύοντας έτσι το exclusive προφίλ του Remezzo με την κοσμοπολίτικη διάθεσή του πιο ανεβασμένη από ποτέ.
Σε ένα πανέμορφο και ξεχωριστό περιβάλλον, το ιστορικό Remezzo θα προσφέρει στους θαμώνες του εξαιρετικές γαστρονομικές προτάσεις της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, συνοδευόμενες από μία  εντυπωσιακά εκλεκτή ελληνική και διεθνή λίστα κρασιών και μία ευφάνταστη ποικιλία cocktail.  
Την καμπάνια επικοινωνίας του Remezzo Fine Greek Dining & Cocktail Bar σχεδίασε η McCANN Worldgroup Athens, ενώ το σχεδιασμό και την υλοποίηση της στρατηγικής των social media υπογράφει η MRM//McCANN.    

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.