Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Τις δυνατότητες υλοποίησης καλλιτεχνικών δράσεων σε αρχαιολογικούς χώρους της Αττικής συζήτησαν Ξυδάκης...

Τις δυνατότητες υλοποίησης καλλιτεχνικών δράσεων σε αρχαιολογικούς χώρους της Αττικής συζήτησαν Ξυδάκης και Δούρου

Xidakis-DourouΤις δυνατότητες υλοποίησης καλλιτεχνικών δράσεων σε αρχαιολογικούς χώρους της Αττικής, με την έγκριση και τη συνεργασία της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, την ενίσχυση από την Περιφέρεια Αττικής της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, εξέτασαν σε συνάντηση που είχε ο αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού, Νίκος Ξυδάκης σήμερα στο Υπουργείο Πολιτισμού, με τη Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, η οποία συνοδευόταν από την Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδια για ζητήματα Πολιτισμού και Νεότητας, Εύη Αποστολάκη.

Παράλληλα, εξετάστηκε και η δυνατότητα κοινών πρωτοβουλιών οικολογικού χαρακτήρα, όπως η τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης στο ΥΠΠΟ και σε άλλους εποπτευόμενους φορείς, ενώ τονίστηκε η ανάγκη στενότερης συνεργασίας για την προαγωγή όλων των θεμάτων πολιτιστικής ανάπτυξης και προβολής.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.