Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Με τους εκπροσώπους της “documenta 14” συναντήθηκε σήμερα ο αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού...

Με τους εκπροσώπους της “documenta 14” συναντήθηκε σήμερα ο αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού κ. Νίκος Ξυδάκης

Adam SzymczykΤους εκπροσώπους της κορυφαίας διεθνούς έκθεσης σύγχρονης τέχνης documenta 14 συνάντησε σήμερα το πρωί ο αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού κ. Νίκος Ξυδάκης.

Υποδέχθηκε στο γραφείο του την κ. Annette Kulenkampff, διευθύνουσα σύμβουλο της documenta και του Museum Fridericianum Veranstaltungs στο Κάσελ της Έσσης, τον κ. Adam Scymczyk, καλλιτεχνικό διευθυντή της documenta 14 και την κ. Μαρίνα Φωκίδη, διευθύντρια του καλλιτεχνικού γραφείου της documenta 14 στην Αθήνα.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού ενημερώθηκε από τον καλλιτεχνικό διευθυντή της documenta 14 για το όραμα του να πραγματοποιηθεί η έκθεση το 2017 συγχρόνως στο Κάσελ και στην Αθήνα, με τη δημιουργία παράλληλων εκθέσεων και εκδηλώσεων και στις δύο πόλεις.

Το Υπουργείο Πολιτισμού βρίσκεται σε συνεργασία με την ομάδα της documenta 14 που είναι ήδη στην Αθήνα, και θα διευκολύνει με τους πιο πρόσφορους τρόπους την πραγματοποίηση της σημαντικής αυτής διοργάνωσης, η οποία τελείται ανά πενταετία και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της διεθνούς καλλιτεχνικής και πνευματικής κοινότητας.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.