Αρχική Βραβεία Η Interrail εγκαινιάζει το βραβείο “Interrail Destination of the Year 2015” –...

Η Interrail εγκαινιάζει το βραβείο “Interrail Destination of the Year 2015” – ‘Ολοι ψηφίζουμε Θεσσαλονίκη

Interrail_destination_of_the_year_201515 ευρωπαϊκές πόλεις ανταγωνίζονται για να βραβευτούν ως ο προορισμός Interrail του έτους, μεταξύ αυτών και η Θεσσαλονίκη μας.
Μέχρι 18 Μαρτίου, μπορείτε να ψηφίσετε τον αγαπημένο σας προορισμό και να κερδίσετε μια κάρτα InterRail.
Η Interrail έχει επιλέξει 15 ευρωπαϊκές πόλεις για τον τίτλο Interrail Προορισμός της Χρονιάς 2015. Οι προεπιλεγείσες πόλεις έχουν οριστεί με βάση χιλιάδες σχόλια και τις απόψεις των InterRailers σε όλη την Ευρώπη, λαμβάνοντας υπόψη την ελκυστικότητα και το value for money για τους ταξιδιώτες.

Με το Βραβείο προορισμού, η Interrail ελπίζει να εμπνεύσει τους ταξιδιώτες να διερευνήσουν περαιτέρω την ποικιλία που έχει να προσφέρει η Ευρώπη. “Αυτή η εκστρατεία παρέχει μια συναρπαστική πλατφόρμα για τους ταξιδιώτες σε όλη την ήπειρο», εξηγεί η Silvia Görlach, Μάρκετινγκ και Πωλήσεων του ομίλου Eurail GIE

Για το λόγο αυτό, η λίστα περιλαμβάνει ένα ποικίλο μίγμα των μοναδικών πόλεων από όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο: τις νότιες πόλεις της Θεσσαλονίκης και της Μπολόνια, τις συναρπαστικές πόλεις της Γερμανίας της Λειψίας και της Χαϊδελβέργης και τις γραφικές πρωτεύουσες της Κεντρικής Ευρώπης Λιουμπλιάνα και το Ζάγκρεμπ. Επιπλέον, από την Ιβηρική επιλέχθηκαν οι γοητευτικές πόλεις της Βαλένθια, της Λισαβόνας και του Πόρτο μαζί με τους αλπικούς θησαυρούς του Γκρατς και της Ζυρίχης. Τελευταίες, αλλά όχι λιγότερο σημαντικές η ιστορική πόλη της Υόρκης, η συναρπαστική πρωτεύουσα Όσλο, το Ρότερνταμ και η πόλη της Αμβέρσας έχουν προεπιλεγεί.

Επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα στο Facebook Interrail ή http://vote.interrail.eu για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με κάθε μία από τους προεπιλεγέντες προορισμούς και τη δυνατότητα να ψηφίσετε.

Οι κάρτες InterRail πωλούνται από τις τοπικές ευρωπαϊκούς σιδηροδρόμους και σε www.Interrail.eu.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.