Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά HAPCO/EFAPCO Think FORUM

HAPCO/EFAPCO Think FORUM

Celestyal Cruises

Hapco-Efapco_HEADERTην Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO) εκδήλωση με θέμα: HAPCO/EFAPCO Think FORUM στο ξενοδοχείο King George (Αθήνα). Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν οι γενικές συνελεύσεις μελών τόσο του HAPCO, όσο και της EFAPCO, γεγονός που ήδη έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον της ελληνικής και ευρωπαϊκής αγοράς συνεδρίων και εκδηλώσεων.
Η εκδήλωση, που θα έχει χαρακτήρα διαδραστικής επικοινωνίας, απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες της συνεδριακής αγοράς, εκπροσώπους τουριστικών φορέων, ακαδημαϊκούς και φοιτητές στο χώρο του τουρισμού, όπως βεβαίως και εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας, που εμπλέκονται άλλοτε έμμεσα και άλλοτε άμεσα με την προσέλκυση και διοργάνωση συνεδρίων / εκδηλώσεων.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ενότητες και Workshops, τα θέματα των οποίων έχουν προκύψει από τις τελευταίες εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά MICE (Meetings – Incentives – Congresses – Events).

Κύριοι ομιλητές είναι επαγγελματίες του συνεδριακού τουρισμού από την ελληνική αγορά, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, επαγγελματίες διοργάνωσης συνεδρίων από το εξωτερικό, εξέχουσες, όπως επίσης και εκπρόσωποι φορέων που εμπλέκονται με διοργανώσεις επιστημονικών εκδηλώσεων σε διάφορους τομείς.

ΘΕΜΑΤΑ (*υπό διαμόρφωση)
HAPCO (Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015)
Ιατρικός Συνεδριακός τουρισμός στην Ελλάδα: Κοινή στρατηγική ή παράλληλοι δρόμοι;
Ελληνικό MICE: Κοιτάζοντας στο μέλλον
Εξελίξεις της τεχνολογίας στην υπηρεσία συνεδρίων και εκδηλώσεων

EFAPCO (Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015)
The Institute of Event Management. The UK Model in a European Landscape
EFAPCO’s  Education Research Programme: Economic Impact and Employment Development of the European Meetings Sector
Lobbying Europe – analysis of EFAPCO’s progress in securing greater professional, economic, scientific, medical, cultural and social recognition for the Events Management sector
Transparency in the Medical Meetings sector. Best practices in implementing the EFPIA Transparency Code.
Οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει και μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:  www.hapco.gr/1255_1/Eggrafes—Registrations
Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση, επισκεφτείτε τη σελίδα του Συνδέσμου www.hapco.travel και συνδεθείτε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του (facebook & twitter).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.