Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Celestyal Cruises, σε συνεργασία με τον Λάμψη 92,3 ‘ταξίδεψαν’ 190 τυχερούς...

Η Celestyal Cruises, σε συνεργασία με τον Λάμψη 92,3 ‘ταξίδεψαν’ 190 τυχερούς ακροατές στην πολυαναμενόμενη ταινία «50 Αποχρώσεις του Γκρι»

Celestyal Cruises 50 Αποχρώσεις του ΓκριΗ Celestyal Cruises, προσέφερε σε 190 ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού Λάμψη 92,3 τη δυνατότητα να παρευρεθούν στην ειδική προβολή της πιο πολυαναμενόμενης ταινίας της χρονιάς.

Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ οι ακροατές του Λάμψη 92,3 παρακολούθησαν σε ειδική προβολή την ταινία που έχει κάνει τη μεγαλύτερη αίσθηση στα κινηματογραφικά δρώμενα, καθώς βασίζεται στο best seller του ομώνυμου βιβλίου, «50 Αποχρώσεις του Γκρι» που έσπασε τα ρεκόρ πωλήσεων σε όλο τον κόσμο.

Γνωρίζοντας πολύ καλά πώς να προσφέρει μοναδική εν πλω φιλοξενία, η Celestyal Cruises δεν θα μπορούσε παρά να στηρίξει μια ταινία όπως «οι 50 αποχρώσεις του γκρι» που ταξιδεύει τις αισθήσεις. Έντονα συναισθήματα και “θεϊκή εμπειρία” είναι τα κοινά σημεία της ταινίας και της Celestyal Cruises για αυτό και επέλεξε να χαρίσει στους τυχερούς ακροατές του Λάμψη 92,3 την ευκαιρία να χαρούν πρώτοι την πολυσυζητημένη ταινία και να ζήσουν μοναδικές στιγμές.

Η Celestyal Cruises, η νέα θυγατρική επωνυμία της Louis Cruises, μας ταξιδεύει όχι μόνο στις «50 Αποχρώσεις του Γκρι», αλλά και στις αποχρώσεις του μεσογειακού γαλάζιου και του μπλε, σε δημοφιλείς αλλά και νέους προορισμούς, και υπόσχεται ανεπανάληπτες εμπειρίες εν πλω που αξίζει όλοι να ζήσουν.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.