Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Προσέγγιση των αγορών ΗΠΑ και Λ. Αμερικής από το Ελληνο-Αμερικάνικο Τουριστικό Επιμελητήριο

Προσέγγιση των αγορών ΗΠΑ και Λ. Αμερικής από το Ελληνο-Αμερικάνικο Τουριστικό Επιμελητήριο

Hact_Hellenic_American_Chamber_of_TourismΣτοχευμένες δράσεις για την περαιτέρω προσέγγιση της πολλά υποσχόμενης αγοράς των ΗΠΑ και της Λατινικής Αμερικής ανακοίνωσε το Ελληνικό Αμερικανικό Τουριστικό Επιμελητήριο (H.A.C.T) σε γεύμα που παρέθεσε η διοίκησή του σε Έλληνες Δημοσιογράφους την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Zafolia. 

Πρόκειται για  το 4o fam trip  /speed networking-business-event με τη συμμετοχή 30 εκ των κορυφαίων ΜΜΕ, ταξιδιωτικών πρακτόρων, travel specialists και Tour Operators των ΗΠΑ και της Λατινικής Αμερικής (μεταξύ άλλων και από τον Οργανισμό Virtuoso) με εξειδίκευση στον Τουρισμό Πολυτελείας που θα λάβει χώρα στις 14-21 Μαρτίου. Σε συνέχεια του fam trip  /speed networking-business-event, το Επιμελητήριο θα αναλάβει την οργάνωση συμμετοχής με προγραμματισμένες συναντήσεις και παρουσιάσεις σε δημοσιογράφους, Tour Operators και Τουριστικούς πράκτορες, για λογαριασμό  Ελληνικών προορισμών και τουριστικών  επαγγελματιών, στην έκθεση WTM – Latin America που θα πραγματοποιηθεί στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας στις 22-24 Απριλίου.           
«Σε αντίθεση με την τρέχουσα αναμονή  και καχυποψία των υπολοίπων αγορών, οι κρατήσεις από ΗΠΑ για Ελλάδα σημειώνουν θεαματική αύξηση ύψους 23% τον Ιανουάριο σε σύγκριση με τα περσινά δεδομένα, σύμφωνα με τους πλέον έγκριτους Αμερικανούς Tour Operators GLOBUS, TRAFALGAR,  American Express. Αξιοποιώντας τη δυναμική αυτή, διασφαλίστηκε για πρώτη φορά για την Ελλάδα η ευρύτερη συνεργασία με κορυφαίοus οργανισμούς όπως η Virtuoso στο πλαίσιο του προγραμματισμένου fam trip/speed networking-business-event που θα δώσει ώθηση για την περαιτέρω ανάπτυξη του Τουρισμού Πολυτελείας σε Ελληνικούς προορισμούς και θα διαμορφώσει την τάση για μεγάλο αριθμό Αμερικανών πρακτόρων που δραστηριοποιούνται και σε άλλες μορφές Τουρισμού», επισήμανε ο κ. Γιώργος Τριβιζάς, Πρόεδρος του HACT. Η υλοποίηση των πιο πάνω δράσεων του HACT θα γίνει σε συνεργασία με την εταιρία συμβούλων MTC GROUP.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.