Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πρόγραμμα εκδηλώσεων στην «Ονειρούπολη» Δράμας την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου

Πρόγραμμα εκδηλώσεων στην «Ονειρούπολη» Δράμας την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου

Picture 14AΣυνεχίζονται οι δράσεις και οι παράλληλες εκδηλώσεις στην παραμυθένια «Ονειρούπολη» Δράμας. To πρόγραμμα των δράσεων- εκδηλώσεων την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014 έχει ως εξής:

9.00-14.00:  Προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων
10.00 – 14.00:  Εργαστήρι Αϊ Βασίλη – Ανακύκλωσης: «Κατασκευάζω και παίζω παιχνίδια των παιδικών μου χρόνων». Μικρή ομάδα κυριών του ΚΑΠΗ μας (περίπου πέντε ατόμων) θα δείξει στα παιδιά την κατασκευή πάνινης κούκλας από κουρέλια και κούκλα από κλαδάκια δέντρων και παλιά ρούχα. Επίσης θα παίξουν μαζί με  τα παιδιά το παιχνίδι «γκέο βαγκέο» και θα κάνουν αναπαράσταση ενός παλιού πρωτοχρονιάτικου εθίμου της Χωριστής, «το αμίλητο νερό».
10.30: Σπιτάκι Κοινωνικών Δομών:  Οι μαθητές της «Λέσχης Ανάγνωσης» του 1ου Λυκείου Δράμας  αφηγούνται τη δική τους ιστορία…
17.00-19.00: Κεντρική σκηνή.
Η εκπομπή «Πιάστε τους» της ΑΛΦΑ τηλεόρασης με την Ντέπυ Κουνατιάδου επί σκηνής Ονειρούπολης. Μοιράζουν πλούσια δώρα σε όλους εσάς με διαγωνισμό Χριστουγεννιάτικων γλυκών , παιχνίδια με πολύ κέφι τραγούδια και χορό.

17.30 -21.00:  Εργαστήρι Αϊ Βασίλη – Ανακύκλωσης: Το Κέντρο Νεότητας «Γεώργιος Παρασίδης», φωτίζει τα Χριστούγεννα των παιδιών με τα «Φαναράκια» που θα κατασκευάσουν στο εργαστήρι του Αϊ Βασίλη μαζί με τους δασκάλους και τους εθελοντές του.

19.30: Κεντρική σκηνή.
Ο Στέλιος Στυλιανίδης θα σας ταξιδέψει το βράδυ της Τρίτης με λαϊκά ακούσματα μαζί με όλο του το επιτελείο και θα σας παρουσιάσει τα νέα του τραγούδια!
20. 00-20.15:  Κεντρική σκηνή.

Από τη σχολή χορού Pirouette  Έλενα Νότα, η Δασκάλα και διεθνής ερμηνεύτρια του oriental Nansy Hantour, θα μας γυρίσει 5000 χρόνια πίσω στην Αίγυπτο, παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς.
21.00: Κεντρική σκηνή
Λαϊκό πρόγραμμα με την Χριστίνα Καμπερίδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.