Αρχική Αεροπορικά Νέα Η easyJet επιβεβαιώνει τη δέσμευση της για την Ελλάδα

Η easyJet επιβεβαιώνει τη δέσμευση της για την Ελλάδα

αεροσκάφος2Με ανανεωμένο θερινό πρόγραμμα 2015, τώρα διαθέσιμο στους πελάτες μας για έγκαιρες κρατήσεις στο δίκτυο της easyJet, εκμεταλλευόμενοι τις χαμηλότερες τιμές.
Με νέο Δρομολόγιο Αθήνα – Νάπολη
Η easyJet γιορτάζει  το γεγονός ότι μετέφερε πάνω από 2 εκ επιβάτες στην Ελλάδα (FY 2014)

Η easyJet, συνεχίζει να κάνει τα ταξίδια προς την Ελλάδα εύκολα και προσιτά, προσθέτοντας έναν ακόμα προορισμό, από Αθήνα – Νάπολη, το Μάρτιο του 2015, ξεκινώντας με ένα χαμηλό ναύλο από 52€ απλής διαδρομής ,συμπεριλαμβανομένων όλων των  φόρων.

Η αεροπορική εταιρεία έχει δεσμευτεί να συνδέσει την ελληνική πρωτεύουσα με σημαντικές πόλεις της Ευρώπης και συνολικά ταξιδεύει τους έλληνες επιβάτες από την Αθήνα σε 10 ευρωπαϊκούς προορισμούς, επιτρέποντάς τους να επωφεληθούν από τις προσιτές της τιμές.

Η easyJet μέχρι στιγμής «πετάει» τους έλληνες ταξιδιώτες στα αεροδρόμια του Εδιμβούργου, Fiumicino της Ρώμης, της Γενεύη, του Αμβούργου, του Λονδίνου Gatwick & Μάντσεστερ, του Μιλάνου Malpenssa, του Παρισιού στο  Ορλί και του Βερολίνου Schoenefeld ενώ τώρα προτίθεται και η  Νάπολη.

Οι ανάγκες των πελατών της easyJet που ταξιδεύουν είτε για προσωπικούς, είτε για επαγγελματικούς λόγους, τώρα θα εξυπηρετούνται και  από το ολοκαίνουργιο δρομολόγιο από τη Νάπολη, που είναι ο τρίτος ιταλικός προορισμός από την Αθήνα. Η easyJet πλέον θα συνδέει την Αθήνα με την βόρεια Ιταλία από το αεροδρομίου Malpensa του Μιλάνου, την κεντρική Ιταλία από το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης και τώρα τη νότια Ιταλία από το αεροδρόμιο της Νάπολης.

Η easyJet συνεχίζει να επενδύει στην Ελλάδα, όπου παρουσιάζει σταθερή αύξηση τα τελευταία 5 χρόνια, με ένα μέσο όρο ανάπτυξης κατά 9% ανά έτος . Η συνολική χωρητικότητα της εταιρίας στην Ελλάδα θα ξεπεράσει τις 2 εκατομμύρια θέσεις στο οικονομικό έτος 2015.

Το 2014 η easyJet  εγκαινίασε δέκα (10) νέες διαδρομές :
Αθήνα – Αμβούργο
Κέρκυρα – Νάπολη
Ηράκλειο – Εδιμβούργο
Καλαμάτα – Αμβούργο
Κως – Γλασκόβη
Μύκονος – Βασιλεία
Μύκονος – Νάπολη
Ρόδος – Fiumicino της Ρώμης
Θεσσαλονίκη – Fiumicino της Ρώμης
Αθήνα – Νάπολη

Η easyJet είναι αναμφίβολος στρατηγικός εταίρος της τοπικής οικονομίας και σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του ΕΟΤ, εκτιμάται ότι η συμβολή της στην Ελληνική οικονομία για το οικονομικό έτος 2014 , ξεπερνά το ποσό του  1 Δις € .  

Ο κ. Στέφανος Βακιρτζής,  General Manager Operations της  easyJet δήλωσε:
“Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα το νέο δρομολόγιο μας από Αθήνα προς Νάπολη της Ιταλίας , γεγονός που μας επιτρέπει να διευρύνουμε της επιλογές των  Ελλήνων ταξιδιωτών μας , προς  ακόμη περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις, πάντα με ασφάλεια και με προσιτές τιμές.
Από την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο,  οι ταξιδιώτες τουρίστες θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το διευρυμένο πρόγραμμα πτήσεων μας της περιόδου αιχμής, με περισσότερες πτήσεις μας  στους μήνες Ιούνιο με Σεπτέμβριο. Η easyJet παραμένει σταθερός σύμμαχος της Ελλάδος από το 1998 και υποστηρίζει με σταθερά βήματα την επένδυσή της ,με στόχο να συνεχίσει να είναι αξιόπιστος υποστηρικτής της τουριστικής βιομηχανίας και της τοπικής οικονομίας “

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.