Αρχική Αθλητικά Περισσότεροι από 140 εκθέτες στην ERGO Marathon Expo 2014

Περισσότεροι από 140 εκθέτες στην ERGO Marathon Expo 2014

marathonios_expo_2014Η νέα εποχή που ανοίγει με τον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό, δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη και την ERGO Marathon Expo 2014, την EXPO του Αυθεντικού Μαραθωνίου, η οποία μας υποδέχεται για ακόμα μία χρονιά στο εκθεσιακό κέντρο TAE KWON DO στο Φάληρο, από 6 έως 8 Νοεμβρίου!

Η σπουδαία διεθνής έκθεση, της οποίας την παραγωγή θα έχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ελληνική εταιρία Be Best, «αγκαλιάζει» τη νέα φάση στην οποία εισέρχεται φέτος ο Μαραθώνιος Αθήνας, με την αλλαγή της ονομασίας του σε «Μαραθώνιος Αθήνας. O Αυθεντικός», και πλέον και η ίδια με νέο όνομα, αλλά και με όλα τα μεγάλα της όπλα, τα οποία κάθε χρόνο ευνοούν ολοένα και περισσότερο την ανάπτυξη του αθλητικού εμπορικού κλάδου στη χώρα μας, μας προετοιμάζει για τη μεγαλύτερη και πληρέστερη Marathon Expo που έχει πραγματοποιηθεί έως τώρα.

Οι αριθμοί μιλούν μόνοι τους. Περισσότεροι από 140 εκθέτες – όλοι τους μεγάλα ονόματα στον χώρο του αθλητισμού -θα δώσουν το «παρών» στη φετινή διοργάνωση για να παρουσιάσουν την τελευταία εξέλιξη σε μια τεράστια γκάμα προϊόντων που αφορούν όχι μόνο την αθλητική ένδυση και υπόδυση, τα όργανα γυμναστικής, τα απαραίτητα αξεσουάρ, αλλά και την υγεία, την ευεξία και τη διατροφή. Προϊόντα που δεν απευθύνονται μόνο στους 35.000 δρομείς της φετινής διοργάνωσης, αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά για τον αθλητισμό και τα οφέλη που προσφέρει για μια υγιή ζωή και μάλιστα σε ειδικές τιμές και με προσφορές αποκλειστικά για την η ERGO “Authentic” Marathon Expo 2014
Παρουσιάζοντας τη νέα φάση του Μαραθωνίου Αθήνας και εντείνοντας την προσπάθεια  για εγχώρια και διεθνή αναγνώριση,  η ERGO “Authentic” Marathon Expo 2014,  βαδίζει σε μία νέα εποχή, πάντα μέσω της ποιότητας, της εξέλιξης, της προόδου και πάνω απ’ όλα της αυθεντικότητας που ανέκαθεν  τη χαρακτήριζε, αλλά φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρόνια φέρνει στο προσκήνιο.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι πρώτες ενδείξεις προοιωνίζουν ένα νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας που αναμένεται να ξεπεράσει τα 50.000 άτομα. Και μαζί με μία εντυπωσιακή ομάδα χορηγών συνθέτουν το ανυπέρβλητο team ενός σύγχρονου γεγονότος-ορόσημου στη χώρα μας.

Το πρόγραμμα
6-8 Νοεμβρίου 2014
Ώρες λειτουργίας:
Πέμπτη: 13.00-20.00
Παρασκευή: 10.00-20.00
Σάββατο: 10.00-20.00
Εκθεσιακό Κέντρο Tae Kwon Do, Π. Φάληρο

Είσοδος ελεύθερη
Δωρεάν πάρκινγκ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.